Top

forretningsfrokost

FROKOSTMØDE MED TAPAS PÅ TOPPEN

NYHED! Hold forretningsmøde i CAPTAINS CORNER, KABYSSEN, STYREHUSET eller på BROEN i Himmelhav på 9. etage i Kattegat Silo.

Frederikshavns absolut bedst beliggende mødefacilitet på toppen af Kattegat Siloen er imponerende i sig selv. Vi tilsætter et kompromisløst køkken og friske, lokale råvarer, så er alle ingredienser til et godt forretningsmøde på plads.

Med en absolut enestående udsigt over havnen, havet og byen får I fred og ro til at tænke store tanker eller give hinanden håndslag på en god handel.

Vi glæder os til at tage imod jer fra fredag den 14. januar 2022.

Team Himmelhav

forretningsmøde i frederikshavn

FORRETNINGSFROKOST / TAPAS PÅ TOPPEN i Himmelhav:

Alle fredage kl. 12.00-15.00 i Himmelhav
  • Maden: TAPAS-tallerken med 7 små retter.
  • Opgradér forretningsfrokosten: Opgradér med mødelokale før eller efter frokosten – Kontakt Dorthe Steen Mygind på mobil: 24 67 80 99 eller mail: dsm@fme.dk

 

Pris pr. deltager ekskl. moms:

139,-

(Pris inkl. moms: 173,75 kr.)

Tilkøb vinmenu til Tapas: 199 kr. pr. deltager (pris inkl. moms 248,75 kr.).

Køkkenet

Vores mantra i køkkenet er kærlighed til kogekunst. Det skal gæsterne kunne smage ...

Verdensmester i grilldessert på Jamaica, tidligere deltager på kokkelandsholdet, medlem af Gordon Bleu Du Saint Esprit samt en baggrund fra flere danske toprestauranter - er blot nogle af køkkenchef Flemming V. Jensens kundskaber inden for kokkeverdenen. I 2013 var Flemming sammen med to andre kokke med i opløbet om at blive køkkenchef i det norske kongehus. Flemming har tidligere drevet Restaurant Vægteren i Frederikshavn sammen med sin tvillingebror, Allan Vinther Jensen. Han har desuden arbejdet hos stjernekokken Thomas Pasfall på Munkebo Kro på Fyn i 2004, da Munkebo Kro blev kåret som Årets Restaurant. I køkkenet sammen med Flemming har vi Himmelhavs kreative kok Ditte Bolander Mørk.
Ditte og Flemming har kørt parløb i køkkenet i mere end 10 år.

spisesteder frederikshavn
selskabslokaler i frederikshavn

Restauranten

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav.

Med udsigt til himmel og hav, serverer vi mad så englene synger, imens gæsternes blik fanges af den stadige skibstrafik ind og ud af havnen.
Tag plads i vores smagfuldt indrettede restaurant.
- Og lad os sammen skabe en stemning, hvor I kan nyde vores kærlighed til kogekunst i det bedste selskab med familien, vennerne eller kollegerne.

Har du spørgsmål til FROKOSTMØDER PÅ TOPPEN, så kontakt koordinator Dorthe Steen Mygind.

Frokostmøde i Himmelhav 

Afhold dit næste forretningsmøde med en frokost ved Himmelhav. Et frokostmøde byder på tapas, udsigt til himmel og hav på toppen af Frederikshavn i Nordjylland.

Smagfuld forretningsmøde i Nordjylland

Himmelhav er en oplagt mulighed for at kombinere forretning med fornøjelse i en god smagsoplevelse. Når udsigten til det blå hav går i et med himlen, alt i mens der serveres  gode råvarer og specialiteter fra den populære tapas.

Større arrangementer

Byder forretningsmødet på større arrangementer, er der også rig mulighed for at booke sig ind i et af lokalerne. Her er både plads til afholdelse af møder og konferencer, hvor vi heller ikke går på kompromis med den gode udsigt. 

Lokalerne er opdateret med topmoderne teknisk udstyr, hvor der både er adgang til trådløs mikrofon, projekter, AV udstyr mm. 

Frokostmøde af udsøgte råvarer

De erfarne kokke har tilbragt mere end 10 år i køkkenet på Toppen. Med deres baggrund og ekspertise inden for kokkeverden sikrer de velsmagende retter, som afspejler deres kærlighed til kogekunsten.

Der er mulighed for at vælge mellem samme fremragende retter, uanset om I er 150 eller 10 personer. Her sættes en ære i at skabe en god smagsoplevelse, og der serveres mad af god kvalitet.

Kontakt os i dag og reserver bord eller få et uforpligtende tilbud.

Det siger kunderne om os

fantastisk sted

det siger gæsterne

Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

Anne Wrængmose Winther

en helt perfekt dag

det siger gæsterne

Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

Emma Mølgaard Diernæs

det perfekte bryllup

det siger gæsterne

Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

Camilla Hovaldt Thomsen

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn
hædersdiplom

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password