JUL PÅ TOPPEN
Fredag den 18. nov. kl. 18:30
Lørdag den 3. dec. kl. 18:30
Lørdag den 10. dec. kl. 18:30
Få en unik All Inclusive gourmetoplevelse i Selskabsrestaurant Himmelhav.
På toppen af Kattegat Siloen forkæles du med en enestående udsigt ud over Kattegat mod øst og Frederikshavns skyline mod vest. Sammen med udsigten forkæler vi dig med en All Inclusive julemenu på et højt gastronomisk niveau. En aften med forkælelse af alle sanser.
Bestil bord nu til JUL PÅ TOPPEN
Pris pr. person FRA:
579,-
Vi glæder os til at tage imod jer.
Team Himmelhav

JUL PÅ TOPPEN part 1 - Kl. 18:30-21:30:
Glæd dig til en aften med julerier på menuen:
• 1 appetizer og sprudlende velkomstdrink.
• Tre serveringer som hylder juletraditionerne med forfriskende fornyelser.
• Sommelierens vinbuffet med udvalgte hvide og røde vine fra Himmelhavs vinkælder – og som altid sørger Norhvin i Sæby også for vine af den alkoholfri slags.
• Øl, sodavand, isvand og Himmelhavs økologiske saft ad libitum.
• Hjemmebagt brød med Petra’s olivenolie og hjemmepisket smør
• Julemenuen toppes med konditorkokken Ditte’s hjemmelavede Romkugler serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec: NIMBUS Sherry Cask Rom eller The Cone kirsebærlikør.
PRIS PART 1: 579,- pr. person
JUL PÅ TOPPEN part 2 - Kl. 21:30-23:30:
Lad festen fortsætte med cocktails og natmad.
• Fortsæt aftenen med iskolde drinks, bartenderens cocktails, vinbuffet, øl og sodavand (21:30-23:30)
• Aftenen afsluttes med en Himmelhav-specialitet: Tapas på Toppen krydret med jul og lavet med kærlighed til kogekunst.
PRIS PART 1 + PART 2: 849,- pr. person
Hvordan foregår JUL PÅ TOPPEN?
Alle gæster ankommer kl. 18.30 - og vi siger tak for i aften kl. 21.30 eller kl. 23.30.
Når du ankommer i Siloen, tager du elevatoren til restauranten på 9. etage. Vi tager imod dig i restaurantens foyer, og anviser dig et bord.
Ved bordet har vi serveret en appetizer. Sammen med appetizeren har vi serveret en sprudlende velkomstdrink.
Aftenen fortsætter med en 3-retters gourmetmenu som hylder juletraditionerne og hvor kærligheden til kogekunst er i højsædet. Maden præsenteres af vores chefkok Flemming V. Jensen.
Efter maden serverer vi kaffe, te og konditorkokkens søde fristelser og køkkenchefens favorit-avec'er: NIMBUS Sherry Cask Rom eller The Cone kirsebærlikør.
Kl. 21.30 slutter PART 1.
... men, men, men ... vi fortsætter med PART 2, for dem der vil ha' mere.
Fortsæt aftenen med iskolde drinks, bartenderens cocktails, vinbuffet, øl og sodavand (21:30-23:30)
Aftenen afsluttes med en Himmelhav-specialitet: Tapas på Toppen krydret med jul og lavet med kærlighed til kogekunst.
Kl. 23:30 siger vi godnat og tak i aften.


MENU
Jul på Toppen anno 2022
Appetizer – ”Knyt jule-sylten” Flemming😊
Køkkenchefen nyfortolker julesylten og serverer den med bagte rødbeder, rødbederåkost, rødbedesirup, dijonnaise og crunchy rugbrødstoast.
Forret – Laks med strømmen
Tempereret laks med tyttebær- og peberrodscreme hertil dehydreret æble, syltede perleløg, grønkålspesto og bagte sprøde grønkåls-flakes.
Hovedret – En anden and i lånte fjer
Andebryst, confiteret andelår og rødkål serveret med en mosaik af tørrede frugter og svesker, kokkens kartoffelfondant, sauce mystery og forfriskende champagnesorbet med tørret sveske-powder
Dessert – Må jeg byde dem et kirsebær?
Marcipan-chokoladekage med julekugle af kirsebærmousse serveret med tørrede kirsebær, kirsebær-is, kirsebær kaviar og julesne anno 2022.
Hold jeres julefrokost hos Himmelhav
November og december måned er dedikeret til julehjerter, hyggelig stemning og gode danske julefrokoster. I de senere år er danskerne blevet vant til to-go julefrokoster. Selvom det var et hit, så slår det ikke at sidde inde i en restaurant i sit fineste tøj og blive serviceret af et professionelt og venligt personale.
En traditionsrig julefrokost med et twist
Normalt genkender man en dansk julefrokost på den overdådige menu af sild, fiskefilet, lun leverpostej, flæskesteg og tarteletter. Det er en sikker menu, der med sit store udvalg falder i god jord hos alverdens forskellige smagsløg.
I dag er det ikke unormalt at se julefrokoster, der inkorporerer andre elementer fra andre køkkener. Cocktails og tapas er bare få elementer, der er ved at finde sin permanente plads på den danske julefrokostbord. Det er friske fornyelser, som tages imod med åbne arme.
Den årlige firmajulefrokost
Julen er også den årstid, hvor spændte medarbejdere venter på en årlige invitation til firmajulefrokosten. Det er en aften, som sent vil ryge i glemmebogen. En firmajulefrokost skaber glæde, gode minder og endnu bedre samtaleemner mandagen efter. Her kan de herlige medarbejdere få vendt og drejet hele aften og få opgjort mysteriet om, hvem der drak mest snaps.
Julen er hjerternes fest. Der er lagt an til en hyggelig aften med flotte omgivelser og selvfølgelig mad i høj kvalitet. I julen samles vi om maden, det er her de gode snakke begynder og her minder skabes.
Inspiration fra Selskabsrestaurant Himmelhav



















