Top
Jul i Himmelhav 2022

JUL PÅ TOPPEN

Fredag den 18. nov. kl. 18:30
Lørdag den 3. dec. kl. 18:30
Lørdag den 10. dec. kl. 18:30

Få en unik All Inclusive gourmetoplevelse i Selskabsrestaurant Himmelhav.

På toppen af Kattegat Siloen forkæles du med en enestående udsigt ud over Kattegat mod øst og Frederikshavns skyline mod vest. Sammen med udsigten forkæler vi dig med en All Inclusive julemenu på et højt gastronomisk niveau. En aften med forkælelse af alle sanser.

Bestil bord nu til JUL PÅ TOPPEN

Pris pr. person FRA:

579,-

Vi glæder os til at tage imod jer.

Team Himmelhav

julefrokost frederikshavn

JUL PÅ TOPPEN part 1 - Kl. 18:30-21:30:

Glæd dig til en aften med julerier på menuen:

• 1 appetizer og sprudlende velkomstdrink.
• Tre serveringer som hylder juletraditionerne med forfriskende fornyelser.
• Sommelierens vinbuffet med udvalgte hvide og røde vine fra Himmelhavs vinkælder – og som altid sørger Norhvin i Sæby også for vine af den alkoholfri slags.
• Øl, sodavand, isvand og Himmelhavs økologiske saft ad libitum.
• Hjemmebagt brød med Petra’s olivenolie og hjemmepisket smør
• Julemenuen toppes med konditorkokken Ditte’s hjemmelavede Romkugler serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec: NIMBUS Sherry Cask Rom eller The Cone kirsebærlikør.

PRIS PART 1: 579,- pr. person

JUL PÅ TOPPEN part 2 - Kl. 21:30-23:30:

Lad festen fortsætte med cocktails og natmad.

• Fortsæt aftenen med iskolde drinks, bartenderens cocktails, vinbuffet, øl og sodavand (21:30-23:30)
• Aftenen afsluttes med en Himmelhav-specialitet: Tapas på Toppen krydret med jul og lavet med kærlighed til kogekunst.

PRIS PART 1 + PART 2: 849,- pr. person

Hvordan foregår JUL PÅ TOPPEN?

Alle gæster ankommer kl. 18.30 - og vi siger tak for i aften kl. 21.30 eller kl. 23.30.

Når du ankommer i Siloen, tager du elevatoren til restauranten på 9. etage. Vi tager imod dig i restaurantens foyer, og anviser dig et bord.
Ved bordet har vi serveret en appetizer. Sammen med appetizeren har vi serveret en sprudlende velkomstdrink.
Aftenen fortsætter med en 3-retters gourmetmenu som hylder juletraditionerne og hvor kærligheden til kogekunst er i højsædet. Maden præsenteres af vores chefkok Flemming V. Jensen.
Efter maden serverer vi kaffe, te og konditorkokkens søde fristelser og køkkenchefens favorit-avec'er: NIMBUS Sherry Cask Rom eller The Cone kirsebærlikør.
Kl. 21.30 slutter PART 1. ... men, men, men ... vi fortsætter med PART 2, for dem der vil ha' mere.
Fortsæt aftenen med iskolde drinks, bartenderens cocktails, vinbuffet, øl og sodavand (21:30-23:30)
Aftenen afsluttes med en Himmelhav-specialitet: Tapas på Toppen krydret med jul og lavet med kærlighed til kogekunst.
Kl. 23:30 siger vi godnat og tak i aften.

julefrokost i frederikshavn
spisesteder frederikshavn

MENU

Flemming er i køkkenet – nu vil han traktere …

Flemming er i gang med at snitte, hakke, koge, sautere, stege, grille og anrette - og inden længe er menuen klar.
Og vi kan love, at det bliver SÅ lækkert ...

Hold jeres julefrokost hos Himmelhav

November og december måned er dedikeret til julehjerter, hyggelig stemning og gode danske julefrokoster. I de senere år er danskerne blevet vant til to-go julefrokoster. Selvom det var et hit, så slår det ikke at sidde inde i en restaurant i sit fineste tøj og blive serviceret af et professionelt og venligt personale.

En traditionsrig julefrokost med et twist

Normalt genkender man en dansk julefrokost på den overdådige menu af sild, fiskefilet, lun leverpostej, flæskesteg og tarteletter. Det er en sikker menu, der med sit store udvalg falder i god jord hos alverdens forskellige smagsløg.

I dag er det ikke unormalt at se julefrokoster, der inkorporerer andre elementer fra andre køkkener. Cocktails og tapas er bare få elementer, der er ved at finde sin permanente plads på den danske julefrokostbord. Det er friske fornyelser, som tages imod med åbne arme.

Den årlige firmajulefrokost

Julen er også den årstid, hvor spændte medarbejdere venter på en årlige invitation til firmajulefrokosten. Det er en aften, som sent vil ryge i glemmebogen. En firmajulefrokost skaber glæde, gode minder og endnu bedre samtaleemner mandagen efter. Her kan de herlige medarbejdere få vendt og drejet hele aften og få opgjort mysteriet om, hvem der drak mest snaps.

Julen er hjerternes fest. Der er lagt an til en hyggelig aften med flotte omgivelser og selvfølgelig mad i høj kvalitet. I julen samles vi om maden, det er her de gode snakke begynder og her minder skabes.

Jul på Toppen Video

Inspiration fra Selskabsrestaurant Himmelhav

Det siger kunderne om os

fantastisk sted

det siger gæsterne

Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

Anne Wrængmose Winther

en helt perfekt dag

det siger gæsterne

Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

Emma Mølgaard Diernæs

det perfekte bryllup

det siger gæsterne

Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

Camilla Hovaldt Thomsen

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password