HIMMELHAVS JULEFROKOST 2021
LØRDAG DEN 4. DECEMBER KL. 18.00 – 01.30
byder vi på en helt unik og eksklusiv Julefrokost i Himmelhav med den irske entertainer Tom Donovan og Himmelhavs lækre julebord.
En hel aften med forkælelse af alle sanser.
Pris pr. person:
599,-
Vi glæder os til at tage imod jer.
Team Himmelhav
Julefrokost i Himmelhav - Det får du for de 599 kr.:
En herlig julefrokost med kærlighed til kogekunst, musik og sjov.
• Køkkenets lækre julebord som hylder juletraditionerne med forfriskende fornyelser
• Fri bar i øl, vand, vin indtil kl. 01.00*
• Liveshow med musik og humor – Tom Donovan og DJ
• Julestemning i festpyntede lokaler
• Bordplan – hvor vi sørger for at hele jeres selskab sidder samlet
Tidsplan:
• 18.00: Velkomst
• 18.30: Alle sætter sig til bords
• 21.30: Tom Donovan underholder
• 23.00: DJ og dans i Restauranten
• 01.00: Natmad (tilkøb)
• 01.30: Tak for i aften
Hvordan foregår Julefrokosten i Himmelhav?
Alle gæster ankommer kl. 18.00 - og vi siger tak for i aften kl. 01.30.
Når du ankommer i Siloen, tager du elevatoren til restauranten på 9. etage. Vi tager imod dig i restaurantens foyer, og anviser dig et bord.
Du kan starte aftenen med en sprudlende velkomstdrink - eller et glas af sommelierens udvalgte vine.
Aftenen fortsætter med Himmelhavs lækre julebord på buffet, hvor kærligheden til kogekunst er i højsædet.
Efter maden underholder Tom Donovan med egne sange, irske ballader og underholdende historier.
Som afslutning omdanner vi Restauranten til Frederikshavns festligste natklub, og giver alle gæster en uforglemmelig 3D-oplevelse – Drinksbar (tilkøb), DJ og Dans.
Har du lyst til mere, så tilbyder vi natmad inden du går hjem (tilkøb).
Bemærk! Fri bar med øl, vand, vin indtil kl. 01.00*
Grin og syng med Tom Donovan
Tom Donovan er en ægte irsk troubadour.
Tom er en mesterlig entertainer, der som få kan forene sine egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.
MENU
Flemming er i køkkenet – nu vil han traktere …
- 2 slags julesild a la Himmelhav med hjemmerørt karrysalat (serveres ved bordene)
- Garnfanget Fiskefilet med køkkenets hjemmelavede remoulade og citroner
- Ho-Ho-Himmelhavs eftertragtede rejesalat med Launis-rejer
- Griseterrine med grov julesennep, urter og rosenkålsalat
- Varmrøget laks med tyttebær og peberrodscreme
- Skinke med kryddersvær, bagte beder og dadler
- Skøn, klassisk Grønlangkål som vor kok laver den
- Orangestegt andebryst med andesovs
- Brunede kartofler og rødkål på Flemmings måde
- Konditorkokkens Marcipan- og chokoladekage med orangeknas
- Ris a la mande med kirsebærsauce … og mandelgave
- Vores favorit Jule-oste