Top
Kokkens foretrukne

Buffet

Find jeres foretrukne buffet herunder ...

Buffet #1

Buffet #1

Forret

Koldrøget laks med rygeostcremen og rugbrød
Pulled pork kugler med bbq dip
Røget unghane bryst med parmesan og peberfrugtpuré
Valnøddepate med cornichons og balsamicocreme

Hovedret

Rosastegt kalvecoulotte med forårsgrønt
Svinekam med saltbagte kartofler
Sauce mystery
Knækkede hvedekerner med pesto og semi dried tomater samt feta
Grøn salat med dressing
Brød og smør

Dessert

Rabarber creme med chokolade og knas
Ostefad med udvalgte oste og vindruer

Pris pr. couvert

395,-

Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

Buffet #2

Buffet #2

Forret

Koldrøget laks i rygeostcreme og rugbrød
Fiskefad m. torsk, rejer og æg
2 slags pålæg m. tilbehør
Lun leverpostej m. bacon og champignon

Hovedret

Kalveculotte med forårsgrønt og bagte kartofler

Dessert

Ostefad med druer og tilbehør

Brød og smør

Pris pr. couvert

225,-

Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

Buffet #3

Buffet #3

Forret

Tortillawrap med flødeost og røget laks
Saltet torsk med estragon mayonaise

Hovedret

Røget unghanebryst med peberfrugt pure og parmesan
Kalvecoulotte med bagte rodfrugter
Svinekam marineret i hvidløg
Små saltbagte kartofler og flødekartofler
Hvedekerne salat med pesto, feta og soltørrede tomater
Grøn salat med årstidens grønt og dressing

Dessert

Orangecreme med knas og oreos
Ostefad fra sønderhaven gårdmejeri med druer og abrikospure

Brød og smør

Pris pr. couvert

395,-

Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

Receptions Buffet DeLuxe

Receptions Buffet

DeLuxe

Wraps med laks og flødeost
Butterdejs ruller med oliventapanade
Snackpølser med aioli
Grillede peber m. ost
Oliven
Semidryed tomater
Grillede artiskokker
Seranoskinke med pesto
Kyllingesalat med asparges
Udvalgte oste med abrikos puré
Brownie eller mazarinkage med vaniliecreme

Pris pr. couvert

269,-

Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

Receptions Buffet Den Lette

Receptions Buffet

Den Lette

Grissini stænger
Wontonchips med karrysalt
Rodfrugtchips
Blandede nødder
Butterdejsruller med grøn pesto, drysset med ost
Rugbrødschips
Rischips med salt og peber
Dip: Aioli, pesto, salsa
Frugtfad

Pris pr. couvert

125,-

Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

Ekstra til menuerne

Tilkøb

Ekstra forret

– spørg for pris

Kaffe, the

35 kr. pr. person

Kaffe, the, kransekage, chokolade

59 kr. pr. person

Natmad

95 kr. pr. person

Drikkevarer

– efter forbrug:
Øl: 40 kr.
Vand: 35 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 240 kr.
Asti – velkomst (pr. flaske): 258 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 299 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 600 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.

Team Himmelhav

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password