Top
Kokkens foretrukne

Efterårsmenu

Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...

Efteraarsmenu

MENUFORSLAG

Menuforslag

Forret

Den store kat fra dybet.
Havkat bagt med basilikumcrusté, serveret på porrer, shiitake svampe og spinat, hertil hummerskum

Hovedret

Skovens konge
Krondyrfilet med pebernougatin og braiseret skank. Pastinak i variation, hertil rødvinssauce og kartoffeltærte

Dessert

Vinterpærer fra de bedste haver.
Kage, sirup, siffon, puré og gele, hertil vanilleis og knas

Pris pr. couvert

395,-

Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

Efteraarsmenu

HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT

Velkomstdrink
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage
Natmad

945,-

pr. person v/min. 15 personer

HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT

Velkomstdrink et glas mousserende
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad

1.095,-

pr. person v/min. 15 personer

SAMMENSÆT DIN MENU

Forretter

Oksehaleconsommé i vinterhumør.
Serveret med urter og svampe i hopla – ristede og powder – samt trøffel

Den store kat fra dybet.
Havkat bagt med basilikumcrusté, serveret på porrer, shiitake svampe og spinat, hertil hummerskum

Vagtel i efterårshumør.
Bryst, lår og æg serveret på sprød toast og vintersalater samt balsamico

Bagt torskeryg med jordskokker i variation.
Serveret med trøffel og hønsecreme

Hovedretter

Den rappe and.
Bryst og lår i skøn symfoni, hertil æbler og løg i vinterklæder samt peberglace og Pommes Anna

Skovens konge
Krondyrfilet med pebernougatin og braiseret skank. Pastinak i variation, hertil rødvinssauce og kartoffeltærte

Kalv i vinterhumør.
Mørbrad, skank og bryst med masser af vinterselleri hertil kraftig glace og oliebagte kartofler

Vintergrisen.
Mørbrad og bryst med bagte beder og blåbær, hertil sprødt rugbrød serveret med Sauce Mysteri og kartoffelfondant

Desserter

Marcipan/nougatgratin.
Serveret med bagte blommer i vinterklæder og vanilleis

Lidt til den søde tand.
Karamel – det sprøde, det bløde og det søde med et skud af æbler i variation

Vinterpærer fra de bedste haver.
Kage, sirup, siffon, puré og gele, hertil vanilleis og knas

Sommerlængsler.
Mandariner i variation. Kage, syltede og puré, hertil vanilleis

Ekstra til menuerne

Tilkøb

Ekstra forret

– spørg for pris

Kaffe, the

35 kr. pr. person

Kaffe, the, kransekage, chokolade

59 kr. pr. person

Natmad

95 kr. pr. person

Drikkevarer

– efter forbrug:
Øl: 40 kr.
Vand: 35 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 240 kr.
Asti – velkomst (pr. flaske): 258 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 299 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 600 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.

Team Himmelhav

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password