Efterårsmenu
Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...
MENUFORSLAG
Menuforslag
Forret
Den store kat fra dybet.
Havkat bagt med basilikumcrusté, serveret på porrer, shiitake svampe og spinat, hertil hummerskum
Hovedret
Skovens konge
Krondyrfilet med pebernougatin og braiseret skank. Pastinak i variation, hertil rødvinssauce og kartoffeltærte
Dessert
Vinterpærer fra de bedste haver.
Kage, sirup, siffon, puré og gele, hertil vanilleis og knas
Pris pr. couvert
395,-
Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr
HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT
Velkomstdrink
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage
Natmad
945,-
pr. person v/min. 15 personer
HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT
Velkomstdrink et glas mousserende
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad
1.095,-
pr. person v/min. 15 personer
SAMMENSÆT DIN MENU
Forretter
Oksehaleconsommé i vinterhumør.
Serveret med urter og svampe i hopla – ristede og powder – samt trøffel
Den store kat fra dybet.
Havkat bagt med basilikumcrusté, serveret på porrer, shiitake svampe og spinat, hertil hummerskum
Vagtel i efterårshumør.
Bryst, lår og æg serveret på sprød toast og vintersalater samt balsamico
Bagt torskeryg med jordskokker i variation.
Serveret med trøffel og hønsecreme
Hovedretter
Den rappe and.
Bryst og lår i skøn symfoni, hertil æbler og løg i vinterklæder samt peberglace og Pommes Anna
Skovens konge
Krondyrfilet med pebernougatin og braiseret skank. Pastinak i variation, hertil rødvinssauce og kartoffeltærte
Kalv i vinterhumør.
Mørbrad, skank og bryst med masser af vinterselleri hertil kraftig glace og oliebagte kartofler
Vintergrisen.
Mørbrad og bryst med bagte beder og blåbær, hertil sprødt rugbrød serveret med Sauce Mysteri og kartoffelfondant
Desserter
Marcipan/nougatgratin.
Serveret med bagte blommer i vinterklæder og vanilleis
Lidt til den søde tand.
Karamel – det sprøde, det bløde og det søde med et skud af æbler i variation
Vinterpærer fra de bedste haver.
Kage, sirup, siffon, puré og gele, hertil vanilleis og knas
Sommerlængsler.
Mandariner i variation. Kage, syltede og puré, hertil vanilleis
Tilkøb
Ekstra forret
– spørg for pris
Kaffe, the
35 kr. pr. person
Kaffe, the, kransekage, chokolade
59 kr. pr. person
Natmad
95 kr. pr. person
Drikkevarer
– efter forbrug:
Øl: 40 kr.
Vand: 35 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 240 kr.
Asti – velkomst (pr. flaske): 258 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 299 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 600 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.




