Tilmelding til Nyhedsbrev

Vil du høre fra os?

    Nyhedsbrevet fra Himmelhav giver dig en eksklusive tilbud og nyheder fra vores verden. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.
    Top
    Kokkens foretrukne

    Efterårsmenu

    Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...

    Efteraarsmenu

    MENUFORSLAG

    Menuforslag

    Forret

    Den store kat fra dybet.
    Havkat bagt med basilikumcrusté, serveret på porrer, shiitake svampe og spinat, hertil hummerskum

    Hovedret

    Skovens konge
    Krondyrfilet med pebernougatin og braiseret skank. Pastinak i variation, hertil rødvinssauce og kartoffeltærte

    Dessert

    Vinterpærer fra de bedste haver.
    Kage, sirup, siffon, puré og gele, hertil vanilleis og knas

    Pris pr. couvert

    395,-

    Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

    Efteraarsmenu

    HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT

    Velkomstdrink
    3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
    Husets vine/øl og vand under middagen
    Kaffe med kransekage
    Natmad

    945,-

    pr. person v/min. 15 personer

    HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT

    Velkomstdrink et glas mousserende
    3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
    Husets vine/øl og vand under middagen
    Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
    Fri bar med øl, vand og vin
    Natmad

    1.095,-

    pr. person v/min. 15 personer

    SAMMENSÆT DIN MENU

    Forretter

    Oksehaleconsommé i vinterhumør.
    Serveret med urter og svampe i hopla – ristede og powder – samt trøffel

    Den store kat fra dybet.
    Havkat bagt med basilikumcrusté, serveret på porrer, shiitake svampe og spinat, hertil hummerskum

    Vagtel i efterårshumør.
    Bryst, lår og æg serveret på sprød toast og vintersalater samt balsamico

    Bagt torskeryg med jordskokker i variation.
    Serveret med trøffel og hønsecreme

    Hovedretter

    Den rappe and.
    Bryst og lår i skøn symfoni, hertil æbler og løg i vinterklæder samt peberglace og Pommes Anna

    Skovens konge
    Krondyrfilet med pebernougatin og braiseret skank. Pastinak i variation, hertil rødvinssauce og kartoffeltærte

    Kalv i vinterhumør.
    Mørbrad, skank og bryst med masser af vinterselleri hertil kraftig glace og oliebagte kartofler

    Vintergrisen.
    Mørbrad og bryst med bagte beder og blåbær, hertil sprødt rugbrød serveret med Sauce Mysteri og kartoffelfondant

    Desserter

    Marcipan/nougatgratin.
    Serveret med bagte blommer i vinterklæder og vanilleis

    Lidt til den søde tand.
    Karamel – det sprøde, det bløde og det søde med et skud af æbler i variation

    Vinterpærer fra de bedste haver.
    Kage, sirup, siffon, puré og gele, hertil vanilleis og knas

    Sommerlængsler.
    Mandariner i variation. Kage, syltede og puré, hertil vanilleis

    Ekstra til menuerne

    Tilkøb

    Ekstra forret

    – spørg for pris

    Kaffe, the

    35 kr. pr. person

    Kaffe, the, kransekage, chokolade

    59 kr. pr. person

    Natmad

    85 kr. pr. person

    Drikkevarer

    – efter forbrug:
    Øl: 36 kr.
    Vand: 29 kr.
    Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 225 kr.
    Cava – velkomst (pr. flaske): 278 kr.
    Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
    Spiritus (pr. helflaske): 500 kr.
    Mokai: 50 kr.
    Mokai (3 stk.): 120 kr.

    Team Himmelhav

    Vi er klar til at hjælpe

    Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

    Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

    Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

    eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

    0
    You don't have permission to register

    Reset Password