Top
Kokkens foretrukne

Forårsmenu

Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...

Foraarsmenu

MENUFORSLAG

Menuforslag

Forret

Rørt stenbiderrogn når de er bedst.
I glas med hjemmerørt rygeostcreme & rugbrødsjord, samt små salater

Hovedret

Majestæten i hopla.
Rosastegt krondyrfilet med rørt skank med urter. Hertil sommergrønt i hopla serveret med kraftig peber glace og nye kartofler

Dessert

Køkkenchefens tur i det danske rabarberbed.
Syltede, bagt, creme, siffon og kys serveret med vanilleis

Pris pr. couvert

395,-

Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

Foraarsmenu

HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT

Velkomstdrink
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage
Natmad

945,-

pr. person v/min. 15 personer

HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT

Velkomstdrink et glas mousserende
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad

1.095,-

pr. person v/min. 15 personer

Sammensæt din menu

Forretter

Rørt stenbiderrogn når de er bedst.
I glas med hjemmerørt rygeostcreme & rugbrødsjord, samt små salater

Bagt havkat med basilikum cruste.
Hertil nye løg og ærter serveret med skaldyrsskum samt friske urter

Chili/koriander gravad hellefisk.
Serveret med forårssalater og karse, hertil citroncreme

Vagtel i variation
Soufflé, lår og æg med sprøde salater samt toast og balsamicosirup

Hovedretter

Unghane når det er bedst.
Bryst og terrine i skøn symfoni med asparges serveret med hønsecreme og nye kartofler

Den gode okse i variation.
Mørbrad, bryst og pølse med masser af forårsgulerødder på 3 måder serveret med Sauce Mystery og nye kartofler

Majestæten i hopla.
Rosastegt krondyrfilet med rørt skank med urter. Hertil sommergrønt i hopla serveret med kraftig peber glace og nye kartofler

Det lille glade lam.
Filet, pølse og skank serveret med de bedste asparges i variation samt rødvinssauce og nye kartofler

Desserter

Køkkenchefens tur i det danske rabarberbed.
Syltede, bagt, creme, siffon og kys serveret med vanilleis

Gas med ananas.
Kage, creme, sirup, bagte og chips serveret med chokoladejord og sorbet

Himmelhavs jordbærdrøm.
Pebermarineret jordbær, panna cotta, kys og kiks samt vanilleis

Den store kage fra Skagen ”Gateau Marcel”.
Chokoladekage med appelsin touch og spåner samt vanilleis

Ekstra til menuerne

Tilkøb

Ekstra forret

– spørg for pris

Kaffe, the

35 kr. pr. person

Kaffe, the, kransekage, chokolade

59 kr. pr. person

Natmad

95 kr. pr. person

Drikkevarer

– efter forbrug:
Øl: 40 kr.
Vand: 35 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 240 kr.
Asti – velkomst (pr. flaske): 258 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 299 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 600 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.

Team Himmelhav

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password