Forårsmenu
Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...
MENUFORSLAG
Menuforslag
Forret
Rørt stenbiderrogn når de er bedst.
I glas med hjemmerørt rygeostcreme & rugbrødsjord, samt små salater
Hovedret
Majestæten i hopla.
Rosastegt krondyrfilet med rørt skank med urter. Hertil sommergrønt i hopla serveret med kraftig peber glace og nye kartofler
Dessert
Køkkenchefens tur i det danske rabarberbed.
Syltede, bagt, creme, siffon og kys serveret med vanilleis
Pris pr. couvert
395,-
Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr
HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT
Velkomstdrink
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage
Natmad
945,-
pr. person v/min. 15 personer
HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT
Velkomstdrink et glas mousserende
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad
1.095,-
pr. person v/min. 15 personer
Sammensæt din menu
Forretter
Rørt stenbiderrogn når de er bedst.
I glas med hjemmerørt rygeostcreme & rugbrødsjord, samt små salater
Bagt havkat med basilikum cruste.
Hertil nye løg og ærter serveret med skaldyrsskum samt friske urter
Chili/koriander gravad hellefisk.
Serveret med forårssalater og karse, hertil citroncreme
Vagtel i variation
Soufflé, lår og æg med sprøde salater samt toast og balsamicosirup
Hovedretter
Unghane når det er bedst.
Bryst og terrine i skøn symfoni med asparges serveret med hønsecreme og nye kartofler
Den gode okse i variation.
Mørbrad, bryst og pølse med masser af forårsgulerødder på 3 måder serveret med Sauce Mystery og nye kartofler
Majestæten i hopla.
Rosastegt krondyrfilet med rørt skank med urter. Hertil sommergrønt i hopla serveret med kraftig peber glace og nye kartofler
Det lille glade lam.
Filet, pølse og skank serveret med de bedste asparges i variation samt rødvinssauce og nye kartofler
Desserter
Køkkenchefens tur i det danske rabarberbed.
Syltede, bagt, creme, siffon og kys serveret med vanilleis
Gas med ananas.
Kage, creme, sirup, bagte og chips serveret med chokoladejord og sorbet
Himmelhavs jordbærdrøm.
Pebermarineret jordbær, panna cotta, kys og kiks samt vanilleis
Den store kage fra Skagen ”Gateau Marcel”.
Chokoladekage med appelsin touch og spåner samt vanilleis
Tilkøb
Ekstra forret
– spørg for pris
Kaffe, the
35 kr. pr. person
Kaffe, the, kransekage, chokolade
59 kr. pr. person
Natmad
95 kr. pr. person
Drikkevarer
– efter forbrug:
Øl: 40 kr.
Vand: 35 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 240 kr.
Asti – velkomst (pr. flaske): 258 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 299 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 600 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.




