Tilmelding til Nyhedsbrev

Vil du høre fra os?

    Nyhedsbrevet fra Himmelhav giver dig en eksklusive tilbud og nyheder fra vores verden. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.
    Top
    Kokkens foretrukne

    Forårsmenu

    Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...

    Foraarsmenu

    MENUFORSLAG

    Menuforslag

    Forret

    Rørt stenbiderrogn når de er bedst.
    I glas med hjemmerørt rygeostcreme & rugbrødsjord, samt små salater

    Hovedret

    Majestæten i hopla.
    Rosastegt krondyrfilet med rørt skank med urter. Hertil sommergrønt i hopla serveret med kraftig peber glace og nye kartofler

    Dessert

    Køkkenchefens tur i det danske rabarberbed.
    Syltede, bagt, creme, siffon og kys serveret med vanilleis

    Pris pr. couvert

    395,-

    Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

    Foraarsmenu

    HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT

    Velkomstdrink
    3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
    Husets vine/øl og vand under middagen
    Kaffe med kransekage
    Natmad

    945,-

    pr. person v/min. 15 personer

    HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT

    Velkomstdrink et glas mousserende
    3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
    Husets vine/øl og vand under middagen
    Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
    Fri bar med øl, vand og vin
    Natmad

    1.095,-

    pr. person v/min. 15 personer

    Sammensæt din menu

    Forretter

    Rørt stenbiderrogn når de er bedst.
    I glas med hjemmerørt rygeostcreme & rugbrødsjord, samt små salater

    Bagt havkat med basilikum cruste.
    Hertil nye løg og ærter serveret med skaldyrsskum samt friske urter

    Chili/koriander gravad hellefisk.
    Serveret med forårssalater og karse, hertil citroncreme

    Vagtel i variation
    Soufflé, lår og æg med sprøde salater samt toast og balsamicosirup

    Hovedretter

    Unghane når det er bedst.
    Bryst og terrine i skøn symfoni med asparges serveret med hønsecreme og nye kartofler

    Den gode okse i variation.
    Mørbrad, bryst og pølse med masser af forårsgulerødder på 3 måder serveret med Sauce Mystery og nye kartofler

    Majestæten i hopla.
    Rosastegt krondyrfilet med rørt skank med urter. Hertil sommergrønt i hopla serveret med kraftig peber glace og nye kartofler

    Det lille glade lam.
    Filet, pølse og skank serveret med de bedste asparges i variation samt rødvinssauce og nye kartofler

    Desserter

    Køkkenchefens tur i det danske rabarberbed.
    Syltede, bagt, creme, siffon og kys serveret med vanilleis

    Gas med ananas.
    Kage, creme, sirup, bagte og chips serveret med chokoladejord og sorbet

    Himmelhavs jordbærdrøm.
    Pebermarineret jordbær, panna cotta, kys og kiks samt vanilleis

    Den store kage fra Skagen ”Gateau Marcel”.
    Chokoladekage med appelsin touch og spåner samt vanilleis

    Ekstra til menuerne
    Ekstra forret

    – spørg for pris

    Kaffe, the

    35 kr. pr. person

    Kaffe, the, kransekage, chokolade

    59 kr. pr. person

    Natmad

    85 kr. pr. person

    Drikkevarer

    – efter forbrug:
    Øl: 36 kr.
    Vand: 29 kr.
    Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 225 kr.
    Cava – velkomst (pr. flaske): 278 kr.
    Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
    Spiritus (pr. helflaske): 500 kr.
    Mokai: 50 kr.
    Mokai (3 stk.): 120 kr.

    Team Himmelhav

    Vi er klar til at hjælpe

    Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

    Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

    Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

    eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

    0
    You don't have permission to register

    Reset Password