Sommermenu
Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...
MENUFORSLAG
Menuforslag
Forret
Det nordjyske guld – Læsø jomfruhummer.
Bagt soufflé og siffon med masser af asparges og rugbrødsjord
Hovedret
Råbuk på springtur.
Ryg, skank og pølse serveret med cremet kål og perberfrugtpuré, hertil peberglace og nye kartofler
Dessert
Jordbær i overflod.
Mousse, marineret i peber, siffon, kys og kiks, hertil vanilleis
Pris pr. couvert
395,-
Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr
HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT
Velkomstdrink
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage
Natmad
945,-
pr. person v/min. 15 personer
HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT
Velkomstdrink et glas mousserende
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad
1.095,-
pr. person v/min. 15 personer
SAMMENSÆT DIN MENU
Forretter
Sandart fra de svenske søer.
Skindstegt med fennikel i variation og tomat, hertil fiskeskum
Fladfisken over dem alle.
Bagt rødtungefilet og soufflé med sommerens nye ærter i hopla, hertil hønsecreme og kørvel
Variation over perlehøne.
Terrine og confiteret lår hertil små sommersalater og kartoffelchips serveret med kørvelcreme
Det nordjyske guld – Læsø jomfruhummer.
Bagt soufflé og siffon med masser af asparges og rugbrødsjord
Hovedretter
Sommerbondegris.
Skank, mørbrad, pølse og svær med nye danske blomkål serveret med Sauce Mysteri og nye kartofler
Lille fugl, stor smag.
Poussinbryst og confiteret lår serveret med spæde nye sommergrøntsager, hertil hønsecreme og nye kartofler
Sommerkalv.
Filet, brissel og bryst med crusté, hertil frikassé, urter samt rødvinssauce og nye kartofler
Råbuk på springtur.
Ryg, skank og pølse serveret med cremet kål og perberfrugtpuré, hertil peberglace og nye kartofler
Desserter
Sommereleksir.
Mousse, ganache, sommerbær, sirup og siffon hertil chokoladejord og vanilleis
Havtorn og hvid chokolade i det vildeste flow.
Brændt, creme, sirup, gele og sorbet samt lidt knas
Jordbær i overflod.
Mousse, marineret i peber, siffon, kys og kiks, hertil vanilleis
De bedste sensommerbær.
Brombær i den vildeste fortolkning med marie kiks og iscreme
Tilkøb
Ekstra forret
– spørg for pris
Kaffe, the
35 kr. pr. person
Kaffe, the, kransekage, chokolade
59 kr. pr. person
Natmad
95 kr. pr. person
Drikkevarer
– efter forbrug:
Øl: 40 kr.
Vand: 35 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 240 kr.
Asti – velkomst (pr. flaske): 258 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 299 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 600 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.




