Tilmelding til Nyhedsbrev

Vil du høre fra os?

    Nyhedsbrevet fra Himmelhav giver dig en eksklusive tilbud og nyheder fra vores verden. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.
    Top
    Kokkens foretrukne

    Sommermenu

    Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...

    Sommermenu

    MENUFORSLAG

    Menuforslag

    Forret

    Det nordjyske guld – Læsø jomfruhummer.
    Bagt soufflé og siffon med masser af asparges og rugbrødsjord

    Hovedret

    Råbuk på springtur.
    Ryg, skank og pølse serveret med cremet kål og perberfrugtpuré, hertil peberglace og nye kartofler

    Dessert

    Jordbær i overflod.
    Mousse, marineret i peber, siffon, kys og kiks, hertil vanilleis

    Pris pr. couvert

    395,-

    Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

    Sommermenu

    HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT

    Velkomstdrink
    3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
    Husets vine/øl og vand under middagen
    Kaffe med kransekage
    Natmad

    945,-

    pr. person v/min. 15 personer

    HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT

    Velkomstdrink et glas mousserende
    3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
    Husets vine/øl og vand under middagen
    Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
    Fri bar med øl, vand og vin
    Natmad

    1.095,-

    pr. person v/min. 15 personer

    SAMMENSÆT DIN MENU

    Forretter

    Sandart fra de svenske søer.
    Skindstegt med fennikel i variation og tomat, hertil fiskeskum

    Fladfisken over dem alle.
    Bagt rødtungefilet og soufflé med sommerens nye ærter i hopla, hertil hønsecreme og kørvel

    Variation over perlehøne.
    Terrine og confiteret lår hertil små sommersalater og kartoffelchips serveret med kørvelcreme

    Det nordjyske guld – Læsø jomfruhummer.
    Bagt soufflé og siffon med masser af asparges og rugbrødsjord

    Hovedretter

    Sommerbondegris.
    Skank, mørbrad, pølse og svær med nye danske blomkål serveret med Sauce Mysteri og nye kartofler

    Lille fugl, stor smag.
    Poussinbryst og confiteret lår serveret med spæde nye sommergrøntsager, hertil hønsecreme og nye kartofler

    Sommerkalv.
    Filet, brissel og bryst med crusté, hertil frikassé, urter samt rødvinssauce og nye kartofler

    Råbuk på springtur.
    Ryg, skank og pølse serveret med cremet kål og perberfrugtpuré, hertil peberglace og nye kartofler

    Desserter

    Sommereleksir.
    Mousse, ganache, sommerbær, sirup og siffon hertil chokoladejord og vanilleis

    Havtorn og hvid chokolade i det vildeste flow.
    Brændt, creme, sirup, gele og sorbet samt lidt knas

    Jordbær i overflod.
    Mousse, marineret i peber, siffon, kys og kiks, hertil vanilleis

    De bedste sensommerbær.
    Brombær i den vildeste fortolkning med marie kiks og iscreme

    Ekstra til menuerne
    Ekstra forret

    – spørg for pris

    Kaffe, the

    35 kr. pr. person

    Kaffe, the, kransekage, chokolade

    59 kr. pr. person

    Natmad

    85 kr. pr. person

    Drikkevarer

    – efter forbrug:
    Øl: 36 kr.
    Vand: 29 kr.
    Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 225 kr.
    Cava – velkomst (pr. flaske): 278 kr.
    Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
    Spiritus (pr. helflaske): 500 kr.
    Mokai: 50 kr.
    Mokai (3 stk.): 120 kr.

    Team Himmelhav

    Vi er klar til at hjælpe

    Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

    Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

    Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

    eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

    0
    You don't have permission to register

    Reset Password