Vintermenu
Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...
MENUFORSLAG
Menuforslag
Forret
Den lækreste laks.
Varmrøget, mousse og bagt med små salater, hertil hjemmerørt rygeostcreme
Hovedret
Den kåde kalv.
Filet, bryst og skank med variation over vintergulerødder serveret med kraftig kalveglace og kartofler
Dessert
Le Chef på æblerov
Kage, siffon, puré, gele og friske æbler serveret med vanilleis
Pris pr. couvert
395,-
Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr
HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT
Velkomstdrink
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage
Natmad
945,-
pr. person v/min. 15 personer
HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT
Velkomstdrink et glas mousserende
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad
1.095,-
pr. person v/min. 15 personer
SAMMENSÆT DIN MENU
Forretter
Den lækreste laks.
Varmrøget, mousse og bagt med små salater, hertil hjemmerørt rygeostcreme
Himmelhav-tallerken
med 3 slags lokale råvarer på bedste vis – Skagenskinke, dampet fisk og røget fisk serveret med små salater
Torskegodt
med crusté, hertil jordskokker på 3 måder – puré, bagte og chips – samt fiskeskum
Havets blå guld.
Blåmuslinger gratineret med hvidløgssmør. Serveret med sprød toast
Hovedretter
Den kåde kalv.
Filet, bryst og skank med variation over vintergulerødder serveret med kraftig kalveglace og kartofler
Rooster Booster.
Bryst og terrine med et væld af jordskokker – puré, soufflé og syltede – serveret med hønsecreme og kartofler
Den glade bondegårdsgris.
Skank, ryg og pølse, hertil vinterselleri på 3 måder samt Sauce Mystery og kartofler
Det spæde lam i variation.
Ryg, pølse og skank serveret med ratatouille på vores måde, hertil cremet kål samt kraftig sky og kartofler
Desserter
Le Chef på æblerov
Kage, siffon, puré, gele og friske æbler serveret med vanilleis
Et touch fra syden.
Variation over appelsiner – kage, salat, ganache, sirup og siffon serveret med sorbet
Le Chef ’s chokoladedrøm.
Mazarin, 3 slags ganache og knas, hertil ananassorbet
Efterårsbærets hyldest.
Sirup, syltede og kys med et skud kokos og sorbet
Tilkøb
Ekstra forret
– spørg for pris
Kaffe, the
35 kr. pr. person
Kaffe, the, kransekage, chokolade
59 kr. pr. person
Natmad
95 kr. pr. person
Drikkevarer
– efter forbrug:
Øl: 40 kr.
Vand: 35 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 240 kr.
Asti – velkomst (pr. flaske): 258 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 299 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 600 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.




