Tilmelding til Nyhedsbrev

Vil du høre fra os?

    Nyhedsbrevet fra Himmelhav giver dig en eksklusive tilbud og nyheder fra vores verden. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.
    Top
    Kokkens foretrukne

    Vintermenu

    Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...

    Vintermenu

    MENUFORSLAG

    Menuforslag

    Forret

    Den lækreste laks.
    Varmrøget, mousse og bagt med små salater, hertil hjemmerørt rygeostcreme

    Hovedret

    Den kåde kalv.
    Filet, bryst og skank med variation over vintergulerødder serveret med kraftig kalveglace og kartofler

    Dessert

    Le Chef på æblerov
    Kage, siffon, puré, gele og friske æbler serveret med vanilleis

    Pris pr. couvert

    395,-

    Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

    Vintermenu

    HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT

    Velkomstdrink
    3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
    Husets vine/øl og vand under middagen
    Kaffe med kransekage
    Natmad

    945,-

    pr. person v/min. 15 personer

    HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT

    Velkomstdrink et glas mousserende
    3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
    Husets vine/øl og vand under middagen
    Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
    Fri bar med øl, vand og vin
    Natmad

    1.095,-

    pr. person v/min. 15 personer

    SAMMENSÆT DIN MENU

    Forretter

    Den lækreste laks.
    Varmrøget, mousse og bagt med små salater, hertil hjemmerørt rygeostcreme

    Himmelhav-tallerken
    med 3 slags lokale råvarer på bedste vis – Skagenskinke, dampet fisk og røget fisk serveret med små salater

    Torskegodt
    med crusté, hertil jordskokker på 3 måder – puré, bagte og chips – samt fiskeskum

    Havets blå guld.
    Blåmuslinger gratineret med hvidløgssmør. Serveret med sprød toast

    Hovedretter

    Den kåde kalv.
    Filet, bryst og skank med variation over vintergulerødder serveret med kraftig kalveglace og kartofler

    Rooster Booster.
    Bryst og terrine med et væld af jordskokker – puré, soufflé og syltede – serveret med hønsecreme og kartofler

    Den glade bondegårdsgris.
    Skank, ryg og pølse, hertil vinterselleri på 3 måder samt Sauce Mystery og kartofler

    Det spæde lam i variation.
    Ryg, pølse og skank serveret med ratatouille på vores måde, hertil cremet kål samt kraftig sky og kartofler

    Desserter

    Le Chef på æblerov
    Kage, siffon, puré, gele og friske æbler serveret med vanilleis

    Et touch fra syden.
    Variation over appelsiner – kage, salat, ganache, sirup og siffon serveret med sorbet

    Le Chef ’s chokoladedrøm.
    Mazarin, 3 slags ganache og knas, hertil ananassorbet

    Efterårsbærets hyldest.
    Sirup, syltede og kys med et skud kokos og sorbet

    Ekstra til menuerne

    Tilkøb

    Ekstra forret

    – spørg for pris

    Kaffe, the

    35 kr. pr. person

    Kaffe, the, kransekage, chokolade

    59 kr. pr. person

    Natmad

    85 kr. pr. person

    Drikkevarer

    – efter forbrug:
    Øl: 36 kr.
    Vand: 29 kr.
    Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 225 kr.
    Cava – velkomst (pr. flaske): 278 kr.
    Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
    Spiritus (pr. helflaske): 500 kr.
    Mokai: 50 kr.
    Mokai (3 stk.): 120 kr.

    Team Himmelhav

    Vi er klar til at hjælpe

    Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

    Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

    Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

    eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

    0
    You don't have permission to register

    Reset Password