Tilmelding til Nyhedsbrev

Vil du høre fra os?

Nyhedsbrevet fra Himmelhav giver dig en eksklusive tilbud og nyheder fra vores verden. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.
Top
Kokkens foretrukne

Vintermenu

Sammensæt din favoritmenu udfra kokkens foretrukne ...

Vintermenu

MENUFORSLAG

Menuforslag

Forret

Den lækreste laks.
Varmrøget, mousse og bagt med små salater, hertil hjemmerørt rygeostcreme

Hovedret

Den kåde kalv.
Filet, bryst og skank med variation over vintergulerødder serveret med kraftig kalveglace og kartofler

Dessert

Le Chef på æblerov
Kage, siffon, puré, gele og friske æbler serveret med vanilleis

Pris pr. couvert

395,-

Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr

Vintermenu

HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT

Velkomstdrink
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage
Natmad

945,-

pr. person v/min. 15 personer

HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT

Velkomstdrink et glas mousserende
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad

1.095,-

pr. person v/min. 15 personer

SAMMENSÆT DIN MENU

Forretter

Den lækreste laks.
Varmrøget, mousse og bagt med små salater, hertil hjemmerørt rygeostcreme

Himmelhav-tallerken
med 3 slags lokale råvarer på bedste vis – Skagenskinke, dampet fisk og røget fisk serveret med små salater

Torskegodt
med crusté, hertil jordskokker på 3 måder – puré, bagte og chips – samt fiskeskum

Havets blå guld.
Blåmuslinger gratineret med hvidløgssmør. Serveret med sprød toast

Hovedretter

Den kåde kalv.
Filet, bryst og skank med variation over vintergulerødder serveret med kraftig kalveglace og kartofler

Rooster Booster.
Bryst og terrine med et væld af jordskokker – puré, soufflé og syltede – serveret med hønsecreme og kartofler

Den glade bondegårdsgris.
Skank, ryg og pølse, hertil vinterselleri på 3 måder samt Sauce Mystery og kartofler

Det spæde lam i variation.
Ryg, pølse og skank serveret med ratatouille på vores måde, hertil cremet kål samt kraftig sky og kartofler

Desserter

Le Chef på æblerov
Kage, siffon, puré, gele og friske æbler serveret med vanilleis

Et touch fra syden.
Variation over appelsiner – kage, salat, ganache, sirup og siffon serveret med sorbet

Le Chef ’s chokoladedrøm.
Mazarin, 3 slags ganache og knas, hertil ananassorbet

Efterårsbærets hyldest.
Sirup, syltede og kys med et skud kokos og sorbet

Ekstra til menuerne

Tilkøb

Ekstra forret

– spørg for pris

Kaffe, the

35 kr. pr. person

Kaffe, the, kransekage, chokolade

59 kr. pr. person

Natmad

85 kr. pr. person

Drikkevarer

– efter forbrug:
Øl: 36 kr.
Vand: 29 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 225 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 278 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 500 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.

Team Himmelhav

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password