Tilmelding til Nyhedsbrev

Vil du høre fra os?

  Nyhedsbrevet fra Himmelhav giver dig en eksklusive tilbud og nyheder fra vores verden. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.
  Top
  Om Selskabsrestaurant Himmelhav

  Rum til livets fester ...

  De smukke lokaler på toppen af Kattegat siloen indbyder til fest. Team Himmelhav er altid behjælpelig med planlægningen af jeres næste fest. Himmelhav driver til dagligt kantinen for Kattegat Siloens mange lejere. Der serveres desuden frokostbuffet til husets ca. 2.500 årlige møde- og konferencedeltagere. Himmelhav drives af FME og ansvarlig køkkenchef er Flemming Vinther Jensen. Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan gøre dit næste arrangement helt perfekt. Når kun det bedste er godt nok - vi glæder os til at høre fra jer.

  Team Himmelhav

  Vi er klar til at hjælpe

  Kontakt os hvis du har spørgsmål ...
  m
  m

  Begravelse

  Hos Himmelhav gives der plads til at mindes. Når livet er svært, så overlad trygt det praktiske til os.

  m
  m

  Konfirmation

  Vi rådgiver dig og din familie omkring detaljerne vedrørende din store dag. Når kun det bedste er godt nok - vi glæder os til at give dig et minde for livet.

  m
  m

  Bryllup

  Hold jeres bryllup med masser af feststemte og glade bryllupsgæster på Himmelhav. Vi kan arrangere hele brylluppet for jer i vores skønne lokaler.

  m
  m

  Barnedåb

  Hold barnedåben i et af vores flotte selskabslokale med udsigt over by og havn. Denne livets første store fejring, fortjener de smukkeste omgivelser med plads til både store og små.

  m
  m

  Fest & reception

  Slip hverdagen og giv dig selv og dine gæster et minde for livet. Hold din næste fest hos os, og overlad trygt det praktiske til os, mens I kun tænker på at hygge med gæsterne.

  Se hvad der sker

  Nyheder fra Himmelhav

  Følg med i hvad der sker i Selskabsrestaurant Himmelhav

  Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

  Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

  eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

  0
  You don't have permission to register

  Reset Password