
Rum til livets fester ...
De smukke lokaler på toppen af Kattegat siloen indbyder til fest. Team Himmelhav er altid behjælpelig med planlægningen af jeres næste fest. Selskabsrestaurant Himmelhav driver til dagligt kantinen for Kattegat Siloens mange lejere. Der serveres desuden frokostbuffet til husets ca. 2.500 årlige møde- og konferencedeltagere. Selskabsrestaurant Himmelhav drives af FME og ansvarlig køkkenchef er Flemming Vinther Jensen.
Vi er en selskabsrestaurant, og vi har derfor ikke a la carte på daglig basis. - Men vi vil gerne byde dig velkommen til vores nyeste madkoncept: ``Onsdage på Toppen`` - et All Inclusive gourmet madkoncept, som vi kører på udvalgte onsdage og lørdag.
Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan gøre dit næste arrangement helt perfekt. Når kun det bedste er godt nok - vi glæder os til at høre fra jer.