Top

Nyt madkoncept i Himmelhav

ONSDAGE PÅ TOPPEN

Der skal være noget at glæde sig til! Det er vores filosofi hos Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Siloen. Prøv vores roste madkoncept: ONSDAGE PÅ TOPPEN med All Inclusive på et højt gastronomisk niveau.

Bestil bord og få en unik madoplevelse til ”Onsdage På Toppen”.

En hel aften med forkælelse af alle sanser.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Team Himmelhav

 

Pris: 479 kroner pr. person (onsdage)*. 579 kr. pr. person (udvalgte lørdage).

BEMÆRK! Reservér bord til Onsdage på Toppen i august, september, oktober eller november. Vi starter onsdag den 31. august.

lokaler til bryllup

En ONSDAG PÅ TOPPEN indeholder:

En gastronomisk oplevelse med kærlighed til kogekunst.

1 appetizer og sprudlende velkomstdrink, herunder mulighed for alkoholfri, mousserende vin.
Tre serveringer med udgangspunkt i årstidens, lokale råvarer.
Sommelierens udvalgte vine, mindst 3 forskellige, herunder også af den alkoholfri slags.
Øl, sodavand, isvand og Himmelhavs økologiske saft.
Hjemmebagt brød med årstidens olie, vinaigrette, hjemmepisket smør eller pesto
Aftenen toppes med konditorkokkens søde lækkerier serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec, fx mørk Rom, Cognac eller månedens kaffelikør.
Hele herligheden får du til 479 kroner pr. person (onsdage)*. 579 kr. pr. person (udvalgte lørdage).

Hvordan foregår det?

Vi byder velkommen kl. 18.30 - og vi siger på gensyn kl. 21.30.

Mellem de to klokkeslæt serverer vores tjenere maden, så alle gæster får retterne på samme tid.
Når du ankommer i Siloen, tager du elevatoren til restauranten på 9. etage. Vi tager imod dig i restaurantens foyer, og anviser dig et bord.
Ved bordet har vi serveret en appetizer kreeret af årstidens råvarer og hjemmebagt brød med årstidens olie, vinaigrette eller pesto.
Sammen med appetizeren byder vi på en sprudlende velkomstdrink.
Aftenen fortsætter med en tre-retters gourmetmenu, hvor kærligheden til kogekunst er i højsædet. Maden præsenteres af vores chefkok Flemming V. Jensen.
Som afslutning serveres konditorfristelser med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec.
Sommelierens udvalgte vine hentes efter behag hele aftenen.

spisesteder frederikshavn

Maden

Vi tilpasser vores menuer efter årstiden, og vi bestræber os altid på at nytænke, inspirere og overraske med valget af menu.
Hver måned skifter vi menu, hvor vi fortolker årstidens råvarer:

O K T O B E R / N O V E M B E R – M E N U

Appetizer

Harry vender tilbage …: Oksecarpaccio serveret med hjemmerørt trøffel-mayo, sprøde porre-fritter, løgpuré og en fyldig trøffel-olie.

 

Forret

Himmel-havgedde i vildt flow …: Le Chef’s bagte kulmule med timian-crust serveret med køkkenchefens egen favorit: skorzonerrødder i det vildeste flow med ristede bøgehatte og kraftig hønse-creme.

 

Hovedret

Flemmings franske – når det er bedst …: Himmelhavs Boeuf Bourguignon i efterårsstemning med grillede kejserhatte, perleløg og tournerede gulerødder serveret med fløjlsblød kartoffelpuré, crispy persille-frit og sprødt rugbrød.

 

Dessert

Pære Belle Helene anno 2022 – en nyfortolket klassiker …: Pocherede sensommerpærer med knasende mandel-krokant, cremet saltkaramel-is, lun chokoladesauce og crunchy pærechips.

Køkkenet

Vores mantra i køkkenet er kærlighed til kogekunst. Det skal gæsterne kunne smage ...

Verdensmester i grilldessert på Jamaica, tidligere deltager på kokkelandsholdet, medlem af Gordon Bleu Du Saint Esprit samt en baggrund fra flere danske toprestauranter - er blot nogle af køkkenchef Flemming V. Jensens kundskaber inden for kokkeverdenen. I 2013 var Flemming sammen med to andre kokke med i opløbet om at blive køkkenchef i det norske kongehus. Flemming har tidligere drevet Restaurant Vægteren i Frederikshavn sammen med sin tvillingebror, Allan Vinther Jensen. Han har desuden arbejdet hos stjernekokken Thomas Pasfall på Munkebo Kro på Fyn i 2004, da Munkebo Kro blev kåret som Årets Restaurant. I køkkenet sammen med Flemming har vi Himmelhavs kreative kok Ditte Bolander Mørk.
Ditte og Flemming har kørt parløb i køkkenet i mere end 10 år.

spisesteder frederikshavn
selskabslokaler i frederikshavn

Restauranten

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav.

Med udsigt til himmel og hav, serverer vi mad så englene synger, imens gæsternes blik fanges af den stadige skibstrafik ind og ud af havnen.
Tag plads i vores smagfuldt indrettede restaurant.
- Og lad os sammen skabe en stemning, hvor I kan nyde vores kærlighed til kogekunst i det bedste selskab med familien, vennerne eller kollegerne.

Det siger kunderne om os

fantastisk sted

det siger gæsterne

Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

Anne Wrængmose Winther

en helt perfekt dag

det siger gæsterne

Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

Emma Mølgaard Diernæs

det perfekte bryllup

det siger gæsterne

Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

Camilla Hovaldt Thomsen

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn
hædersdiplom

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password