Top

Nyt madkoncept i Himmelhav

ONSDAGE PÅ TOPPEN

Der skal være noget at glæde sig til! Det er vores filosofi hos Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Siloen. Fra maj byder vi velkommen i restauranten med et helt nyt madkoncept: ONSDAGE PÅ TOPPEN med All Inclusive på et højt gastronomisk niveau.

Vær klar når de lyse og lune aftener vender tilbage, og bøgen springer ud. Bestil bord allerede nu og få en unik madoplevelse til ”Onsdage På Toppen”.

En hel aften med forkælelse af alle sanser.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Team Himmelhav

Covid-19-restriktioner: Husk coronapas, der enten viser en negativ coronatest inden for 72 timer eller at man er vaccineret. Børn under 15 år er dog undtaget. Husk ID.

En ONSDAG PÅ TOPPEN indeholder:

En gastronomisk oplevelse med kærlighed til kogekunst.

1 appetizer og sprudlende velkomstdrink, herunder mulighed for alkoholfri, mousserende vin.
Tre serveringer med udgangspunkt i årstidens, lokale råvarer.
Sommelierens udvalgte vine, mindst 3 forskellige, herunder også af den alkoholfri slags.
Øl, sodavand, isvand og Himmelhavs økologiske saft.
Hjemmebagt brød med årstidens olie, vinaigrette, hjemmepisket smør eller pesto
Aftenen toppes med konditorkokkens søde lækkerier serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec, fx mørk Rom, Cognac eller månedens kaffelikør
Hele herligheden får du til 399 kroner pr. person

Hvordan foregår det?

Alle gæster ankommer kl. 18.30 - og vi siger på gensyn kl. 21.30.

Mellem de to klokkeslæt serverer vores tjenere maden, så alle gæster får retterne på samme tid.
Når du ankommer i Siloen, tager du elevatoren til restauranten på 9. etage. Vi tager imod dig i restaurantens foyer, og anviser dig et bord.
Ved bordet har vi serveret en appetizer kreeret af årstidens råvarer og hjemmebagt brød med årstidens olie, vinaigrette eller pesto.
Sammen med appetizeren byder vi på en sprudlende velkomstdrink.
Aftenen fortsætter med en tre-retters gourmetmenu, hvor kærligheden til kogekunst er i højsædet. Maden præsenteres af vores chefkok Flemming V. Jensen.
Som afslutning serveres konditorfristelser med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec.
Sommelierens udvalgte vine hentes efter behag hele aftenen.

Maden

Vi tilpasser vores menuer efter årstiden, og vi bestræber os altid på at nytænke, inspirere og overraske med valget af menu.
Hver måned skifter vi menu, hvor vi fortolker årstidens råvarer.
I juni måned kan du glæde dig til menuen herunder:

J U N I – M E N U

Appetizer
På tur i asparges-bedet // Aspargescreme med årstidens spæde urter, maltjord & sprød skinke

Forret
Køkkenet klarer ærterne // Røget makrel med ærtepesto, friskbælgede ærter, ærteskud, purløgstilsmagt mayo & sprødt rugbrød med flagesalt

Hovedret
Sommerkalv i godt selskab // Mør filet af dansk kalv med en symfoni af krydderurter, sprød paneret kugle af kalveskank, spæde forårsgrøntsager, cremet blomkålspuré og kartoffel-eclair med ost og frisk timian ledsaget af en intens kalve-skysauce

Dessert
Himmelhavs hindbærdrøm // Cremet vanilje Panna Cotta med pikant hindbærcurd, sprød chokolade crunch, marengsflager, sæsonens bær & hindbærsorbet

Køkkenet

Vores mantra i køkkenet er kærlighed til kogekunst. Det skal gæsterne kunne smage ...

Verdensmester i grilldessert på Jamaica, tidligere deltager på kokkelandsholdet, medlem af Gordon Bleu Du Saint Esprit samt en baggrund fra flere danske toprestauranter - er blot nogle af køkkenchef Flemming V. Jensens kundskaber inden for kokkeverdenen. I 2013 var Flemming sammen med to andre kokke med i opløbet om at blive køkkenchef i det norske kongehus. Flemming har tidligere drevet Restaurant Vægteren i Frederikshavn sammen med sin tvillingebror, Allan Vinther Jensen. Han har desuden arbejdet hos stjernekokken Thomas Pasfall på Munkebo Kro på Fyn i 2004, da Munkebo Kro blev kåret som Årets Restaurant. I køkkenet sammen med Flemming har vi Himmelhavs kreative kok Ditte Bolander Mørk.
Ditte og Flemming har kørt parløb i køkkenet i mere end 10 år.

spisesteder frederikshavn

Restauranten

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav.

Med udsigt til himmel og hav, serverer vi mad så englene synger, imens gæsternes blik fanges af den stadige skibstrafik ind og ud af havnen.
Tag plads i vores smagfuldt indrettede restaurant.
- Og lad os sammen skabe en stemning, hvor I kan nyde vores kærlighed til kogekunst i det bedste selskab med familien, vennerne eller kollegerne.

Det siger kunderne om os

fantastisk sted

det siger gæsterne

Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

Anne Wrængmose Winther

en helt perfekt dag

det siger gæsterne

Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

Emma Mølgaard Diernæs

det perfekte bryllup

det siger gæsterne

Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

Camilla Hovaldt Thomsen

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password