fbpx
Top

KOGEKUNSTEN Bestil bord allerede nu og få en unik madoplevelse
til ”Onsdage På Toppen”
RAMMERNE Tag plads i vores smagfuldt indrettede restaurant. - Og lad os sammen skabe en stemning, hvor I kan nyde vores kærlighed til kogekunst
online bordreservation

RESERVÉR BORD I HIMMELHAV

Bestil bord til unikke madoplevelser Himmelhav.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Team Himmelhav

Covid-19-restriktioner: Husk coronapas, der enten viser en negativ coronatest inden for 72 timer eller at man er vaccineret. Børn under 15 år er dog undtaget. Husk ID.

En ONSDAG PÅ TOPPEN indeholder:

En gastronomisk oplevelse med kærlighed til kogekunst.

1 appetizer og sprudlende velkomstdrink, herunder mulighed for alkoholfri, mousserende vin.
Tre serveringer med udgangspunkt i årstidens, lokale råvarer.
Sommelierens udvalgte vine, mindst 3 forskellige, herunder også af den alkoholfri slags.
Øl, sodavand, isvand og Himmelhavs økologiske saft.
Hjemmebagt brød med årstidens olie, vinaigrette, hjemmepisket smør eller pesto
Aftenen toppes med konditorkokkens søde lækkerier serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec, fx mørk Rom, Cognac eller månedens kaffelikør
Hele herligheden får du til 399 kroner pr. person

ONSDAGE PÅ TOPPEN MENU:

Vi tilpasser vores menuer efter årstiden, og vi bestræber os altid på at nytænke, inspirere og overraske med valget af menu.
Hver måned skifter vi menu, hvor vi fortolker årstidens råvarer.
I juni måned kan du glæde dig til menuen herunder:

J U N I – M E N U

Appetizer
På tur i asparges-bedet // Aspargescreme med årstidens spæde urter, maltjord & sprød skinke

Forret
Køkkenet klarer ærterne // Røget makrel med ærtepesto, friskbælgede ærter, ærteskud, purløgstilsmagt mayo & sprødt rugbrød med flagesalt

Hovedret
Sommerkalv i godt selskab // Mør filet af dansk kalv med en symfoni af krydderurter, sprød paneret kugle af kalveskank, spæde forårsgrøntsager, cremet blomkålspuré og kartoffel-eclair med ost og frisk timian ledsaget af en intens kalve-skysauce

Dessert
Himmelhavs hindbærdrøm // Cremet vanilje Panna Cotta med pikant hindbærcurd, sprød chokolade crunch, marengsflager, sæsonens bær & hindbærsorbet

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password