Tilmelding til Nyhedsbrev

Vil du høre fra os?

  Nyhedsbrevet fra Himmelhav giver dig en eksklusive tilbud og nyheder fra vores verden. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.
  Top

  Alle livets fester

  Hold dit næste selskab hos Himmelhav

  Hvad enten det gælder den runde fødselsdag, en firmareception eller det storslåede bryllup med masser af feststemte gæster, kan vi tilbyde at arrangere hele festen for jer. Begge vores lokaler har en bjergtagende udsigt over himlen og havet til fælles. Afhængig af valg af lokale har I mulighed for at starte festen på toppen af Kattegat siloen på vores terrasse 45 meter over havet med et glas bobler.

  Til festen pynter vi lokalet smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter lige efter jeres ønske. Der er desuden flere muligheder for at sammensætte menuen – kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Vi glæder os til at tage imod jer.

  Team Himmelhav

  Barnedåb

  Hold barnedåben i et af vores flotte selskabslokale med udsigt over by og havn. Denne livets første store fejring, fortjener de smukkeste omgivelser med plads til både store og små.

  I vores restaurant lokale finder man en hyggekrog med ro og fred, og hos os er der plads til leg og god adgang for barnevogne. Til festen pynter vi lokalet smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter. Der er desuden flere muligheder for at sammensætte menuen til din fest - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Konfirmation

  Nu hvor du, som konfirmand, træder ind i de voksnes rækker, står vi klar til at sammensætte lige den menu, som du ønsker.

  Vi rådgiver dig og din familie omkring detaljerne vedrørende din store dag. Når kun det bedste er godt nok - vi glæder os til at give dig et minde for livet. Vi pynter lokalet smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter efter dit ønske.
  Vi glæder os til at høre fra jer - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Bryllup

  Den smukke udsigt på toppen af Kattegat Siloen i Frederikshavn danner den perfekte ramme til jeres bryllup, og alle vores lokaler har en fantastisk udsigt over både hav og by.

  Hold jeres bryllup med masser af feststemte og glade bryllupsgæster på Himmelhav. Vi kan arrangere hele brylluppet for jer i vores skønne lokaler. Er vejret godt er der mulighed for at starte bryllupsfesten på vores terrasse, som også har en enestående udsigt hele 45 meter over havet. Fortsæt med middag i de smukke selskabslokaler med panoramaudsigt til vandet.
  Vi er naturligvis med jer hele vejen igennem planlægningen, hvor I har mulighed for at se vores smukke lokaler og tale med vores køkkenchef om menu, vin mv.
  Bryllupskagen fra Café VICTORY er med i prisen i begge vores bryllupspakker og borddækningen klares med smukke blomster fra Flora Flora i Elling.
  Lad os hjælpe jer med at gøre jeres store dag helt perfekt.

  Begravelse

  Hos Himmelhav gives der plads til at mindes. Når livet er svært, så overlad trygt det praktiske til os.

  Vi pynter lokalet smukt op med blomster og levende lys. Der er desuden flere muligheder for at sammensætte menuen - kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

  Fest

  Slip hverdagen og giv dig selv og dine gæster et minde for livet. Hold din næste fest hos os, og overlad trygt det praktiske til os, mens I kun tænker på at hygge med gæsterne.

  Vi pynter lokalet smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter. Der er desuden flere muligheder for at sammensætte menuen til din fest - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Reception

  Reception med byens bedste udsigt. Skal du holde reception og skal rammerne skal være helt i top?

  I Himmelhavs dejlige lokaler kan I se byen og havnen fra sin smukkeste side, slappe af i en god og hyggelig atmosfære og nyde jeres selskab. Vi tilbyder to buffeter til denne type arrangementer, som er sammensat således, at de kan nydes ”stående”, og der er ikke behov for bestik eller tallerkener. Til receptionen pynter vi lokalet smukt op med blomster, stofduge eller hvad I ønsker. Der er altid mulighed for at sammensætte menuen efter dine ønsker - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Firmajulefrokost

  Hold jeres firmajulefrokost i vores Selskabsrestaurant. I får hele restauranten for jer selv - og vores køkken sørger for lækker julemad og fantastisk stemning.

  Lad Himmelhav hjælpe jer med firmajulefrokosten, og slip af med hovedpinen i planlægningsdelen. Vi tilbyder både planlægning af en hel dag fyldt med aktiviteter og fed fest i selskabsrestauranten, underholdning, bar, DJ, pølsevogn eller hvad I kunne ønske jer til årets firmajulefrokost.

  Det siger kunderne om os

  fantastisk sted

  det siger gæsterne

  Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

  Anne Wrængmose Winther

  en helt perfekt dag

  det siger gæsterne

  Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

  Emma Mølgaard Diernæs

  det perfekte bryllup

  det siger gæsterne

  Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

  Camilla Hovaldt Thomsen

  Kontakt os i dag

  Send os en forespørgsel

  Skal I holde fest? - Send os en uforpligtende forespørgsel ...

   Vi har himmel og have som nabo

   Find vej til Himmelhav

   Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

   Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

   Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

   eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

   0
   You don't have permission to register

   Reset Password