Top

restaurant frederikshavn
Alle livets fester

Hold dit næste selskab hos Himmelhav i Frederikshavn

Hvad enten det gælder den runde fødselsdag, en firmareception eller det storslåede bryllup med masser af feststemte gæster, tilbyder vi jer at arrangere hele festen i vores helt unikke selskabslokaler i Frederikshavn. Vi har to selskabslokaler, der begge har en bjergtagende udsigt over himlen og havet til fælles. Afhængig af valg af selskabslokale har I mulighed for at starte festen på toppen af Kattegat siloen i Frederikshavn på vores terrasse 45 meter over havet med et glas bobler.

Vi har en stor erfaringen med at planlægge alle livets fester, derfor kan I trygt overlade de praktiske opgaver til os, hvis I vil invitere jeres gæster til et helt unikt arrangement, hvor både placering, stemning og vores mad går op i en højere enhed.

Til festen pynter vi vores selskabslokale smukt med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter lige efter jeres ønske. Der er desuden flere muligheder for at sammensætte menuen – kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at tage imod jer til jeres næste fest.

Team Himmelhav

lokaler til barnedåb i frederikshavn

Barnedåb

Livets første store fejring fortjener de smukkeste omgivelser med plads til både store og små, hvorfor vi har lokaler til barnedåb. Vi omfavner den gode oplevelse i naturskønne omgivelser til alle aldre.

Vi planlægger gerne store dele af jeres barnedåb, så I ubekymret kan nyde gæsterne og barnets første fest. Vi tilbyder vores populære ``brunch med udsigt``, hvor I kan mætte jer i håndplukkende brunch specialiteter, mens I har udsigt over Frederikshavns rige havneliv. Der er desuden flere muligheder for at sammensætte menuen til dit arrangement.
I vores selskabslokale tilbyder vi også en hyggekrog med ro og fred, så forældre har plads til at trække sig fra selskabet, hvis der er behov for det. Derudover er der i vores lokaler godt med plads til leg og samtidig god adgang til barnevogne. Til festen pynter vi selskabslokalet smukt med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.
Vil I have stillet den søde tand, tilbyder vi ligeledes kage og kaffebord, der binder en perfekt sløjfe på jeres barns første arrangement.

Konfirmation

Nu hvor du, som konfirmand, træder ind i de voksnes rækker, står vi klar til at sammensætte lige den menu, som du ønsker. Kun det bedste er godt nok til din store dag, derfor sætter vi en dyd i at sammensætte de perfekte rammer for din fejring.

Lad os hjælpe jer med at arrangere konfirmandens fortryllende dag i helt unikke selskabslokaler i Frederikshavn. Vi rådgiver dig og din familie omkring detaljerne vedrørende din store dag. Vælg mellem kokkens håndsplukkede menuer, og hold et mindeværdigt arrangement i et af vores smukke selskabslokaler.
På selve dagen bliver I budt velkommen af vores smilende personale, der har sørget for at pynte vores selskabslokaler sirligt med både friske blomster, levende lys, stofduge og stofservietter efter dit ønske. Sæt jer til bords i det valgte selskabslokale, og nyd kokkens lækre mad, mens I er omringet af en unik udsigt over både havet og himlen.
En konfirmation er et arrangement, du sent vil glemme, derfor er det oplagt at holde den i vores festlokaler Frederikshavn.
Vi glæder os til at høre fra jer - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

lokaler til konfirmationer
bryllups lokationer

Bryllup

Den smukke udsigt på toppen af Kattegat Siloen i Frederikshavn danner den perfekte ramme til jeres bryllup, og alle vores selskabslokaler har en fantastisk udsigt over både hav og by.

Hold jeres bryllup i vores bryllups lokationer med masser af feststemte og glade gæster på Himmelhav. Vi kan arrangere hele brylluppet for jer i vores skønne selskabslokaler. Er vejret godt, er der mulighed for at starte bryllupsfesten på vores terrasse, som også har en enestående udsigt hele 45 meter over havet. Fortsæt med middag i de smukke selskabslokaler med panoramaudsigt til vandet.
Vi er naturligvis med jer hele vejen igennem planlægningen af jeres bryllup, hvor I har mulighed for at se vores smukke selskabslokaler og tale med vores køkkenchef om menu, vin mv.
Bryllupskagen er med i prisen i begge vores bryllupspakker, og borddækningen klares med smukke blomster fra Flora Flora i Elling.
Lad os byde jer velkommen til jeres bryllup, for vores unikke selskabslokaler vil med garanti danne rammen for en perfekt bryllupsfest.

Begravelse

Hos Himmelhav gives der plads til at mindes. Når livet er svært, så overlad trygt det praktiske til os.

Vi står gerne for alt det praktiske, når I skal holde mindehøjtidelighed for afdøde, mens dig og dine gæster kan få en rolig stund efter afskeden i vores selskabslokaler. Vi varetager opgaven med stor etik og professionalisme, så I får de bedste rammer til livets hårde og vigtige arrangementer.
Vi byder jer velkommen i smukke omgivelser, hvor vi har pyntet selskabslokalet pænt med blomster og levende lys. Vi serverer gerne lette snacks og kolde drikkevarer til jer i vores afslappede og naturskønne selskabslokaler.
Har I spørgsmål til, hvordan sådanne arrangement foregår hos os, er I velkommen til at kontakte os. Vi kan ligeledes give jer et uforpligtende tilbud.

selskabslokaler med udsigt
pop-up restaurant

Fest

Slip hverdagen, og giv dig selv og dine gæster et minde for livet i vores selskabslokaler . Hold din næste fest hos os, og overlad trygt det praktiske i vores hænder, mens I kun tænker på at skabe et perfekt arrangement med gæsterne.

Vi omfavner alle livets fester, derfor kan du bestille vores selskabslokaler til fødselsdag og andre store højdepunkter i dit liv. Vi slår gerne dørene op for din næste fest, hvor vi både sørger for skønne omgivelser, god service og menuer, der er kredset om. Vælg mellem et væld af menuer, så du får lige netop den, der passer til dine og gæsternes ønsker.
Sæt dig til bords som festens midtpunkt i vores selskabslokaler, og nyd dine glade gæster. Vi sætter en ære i, at vores lokale er smuk pyntet med både blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.
Vi pynter dit valgte lokale sirligt med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter. Fejr årets arrangement hos os, og du vil få en fest, du og dine gæster sent vil glemme.

Reception

Reception i selskabslokaler med byens bedste udsigt. Skal du holde reception, og skal rammerne skal være helt i top?

I Himmelhavs dejlige selskabslokaler kan I se byen og havnen fra sin smukkeste side, slappe af i en god og hyggelig atmosfære og nyde hinandens selskab. Vi tilbyder to buffeter til denne type arrangementer, som er sammensat således, at de kan nydes ”stående”, og der er ikke behov for bestik eller tallerkener.
Til receptionen pynter vi lokalet smukt op med blomster, stofduge eller hvad I ønsker. Vi byder jer altid velkommen med et smil, hvorefter vi sørger for, at I får et gennemført arrangement. Der er desuden altid mulighed for at sammensætte menuen efter dine ønsker - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

restauranter frederikshavn
mad til julefrokost frederikshavn

Firma julefrokost

Hold jeres firmajulefrokost i vores Selskabsrestaurant. I får hele restauranten for jer selv - og vores køkken sørger for lækker julemad og fantastisk stemning til en uforglemmelig fest.

Lad Himmelhav hjælpe jer med firmajulefrokosten, og slip af med hovedpinen i planlægningsdelen. Vi tilbyder både planlægning af en hel dag fyldt med aktiviteter og fed fest i vores selskabslokaler, underholdning, bar, DJ, god mad eller hvad I kunne ønske jer til årets firmajulefrokost.
Vores helt unikke selskabslokaler med panoramaudsigt over både himmel og hav er en oplagt mulighed for dig og dine kollegaer, når I skal sænke skuldrene og have en sjov stund udenfor arbejdspladsen. Hæv glasset og spis jer mætte i lækker mad på niende sal.
Lad os overtage det praktiske for jeres årlige julefrokost i firmaet, og vores selskabslokaler vil med garanti give jer de bedste betingelser for et brag af en fest.

Det siger kunderne om os

fantastisk sted

det siger gæsterne

Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

Anne Wrængmose Winther

en helt perfekt dag

det siger gæsterne

Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

Emma Mølgaard Diernæs

det perfekte bryllup

det siger gæsterne

Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

Camilla Hovaldt Thomsen

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password