Top
festlokale frederikshavn
Alle livets fester

Hold din næste fest hos Himmelhav

Står det næste festlige arrangement for døren? Hold fest i Frederikshavn i Nordjylland i skønne omgivelser med udsigt til himmel og hav. I det nordlige Jylland helt ude ved Kattegat finder du lokaler til fest i Himmelhavs festlokaler i Frederikshavn.

Hos Himmelhav er der fokus på at skabe gode minder og oplevelser for dig og dine gæster. Overlad trygt de praktiske gøremål til personalet, alt imens du nyder dagen og tiden med dine gæster. Læn dig tilbage og lad personalet sørge for resten.

Kokkens foretrukne

Menuer til livets store højdepunkter

festlokale

Menu til Barnedåb

Forkæl jeres gæster til barnedåben med en lækker Brunch.

lokaler til konfirmationer

Menu til Konfirmation

Buffet eller tallerken-serveret - Valget er jeres ...

bryllups lokationer

Menu til Bryllup

Vi tilbyder bryllupsmenuer til ultimativ forkælelse

Kokkens foretrukne

Sæsonbestemte menuer og andre menuer

festlokaler

Forårsmenu

spisested frederikshavn

Sommermenu

spisesteder frederikshavn

Efterårsmenu

Vintermenu

mad ud af huset i frederikshavn

Tilkøb til menuer

Hold fest i Frederikshavn

Smukke omgivelser og lokaler til fest i Nordjylland

Selskabsrestaurant Himmelhav har smukke lokaler til rådighed til de mere intime såvel som større arrangementer. Restauranten er det perfekte lokale til den mindre fest, som både indbyder til hygge, dans og fest. Derimod er Panorama festlokalet for de større fester. Beliggende på toppen af Kattegat silo, er der rig mulighed for udsigt over by og havn, som navnet også indikerer.

Lokaler til firmafest

Er du på udkig efter lokaler til den næste firmafest? Hos Himmelhav finder du festlokaler i Frederikshavn til enhver anledning. I den gamle silo er der lokaler til fest, uanset om det er i forbindelse med årets julefrokost eller fejring af andre særlige lejligheder. Er din arbejdsplads derfor at finde i det nordlige Jylland, er Himmelhav et oplagt sted at afholde den næste firmafest.

Oppyntning af lokale

Det er både i forbindelse med en smuk oppyntning og borddækning, hvor der gerne sørges for blomster, levende lys, stofduge og stofservietter, så de skønne omgivelser afspejles i festlighederne.

Retter og råvarer af højeste kvalitet

Lad dig inspirere af den sæsonbaserede menu, der sikrer retter og råvarer af bedste kvalitet. Kokkenes kærlighed og passion for kogekunst afspejler sig i de nøje sammensatte retter. 

Det garvede kokketeam sætter en ære i at imødekomme dine ønsker – kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Det siger kunderne om os

fantastisk sted

det siger gæsterne

Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

Anne Wrængmose Winther

en helt perfekt dag

det siger gæsterne

Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

Emma Mølgaard Diernæs

det perfekte bryllup

det siger gæsterne

Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

Camilla Hovaldt Thomsen

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password