
Konfirmation hos Himmelhav
Nu hvor du, som konfirmand, træder ind i de voksnes rækker, står vi klar til at sammensætte lige den menu, som du ønsker. Vi rådgiver dig og din familie omkring detaljerne vedrørende din store dag. Når kun det bedste er godt nok - vi glæder os til at give dig et minde for livet. Vi pynter lokalet smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter efter dit ønske.
Vi glæder os til at høre fra jer - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Menuer til konfirmation
Vælg en af nedenstående menuer eller kontakt os hvis du andre ønsker ...
Buffet
Forret
Laksewrap med dildmayo og små salater
Seranoskinke med parmesan, semi dried tomater, små salater og hjemmelavet pesto
Hovedret
Blandet salat med dressing og toppings
Pastasalat
Flødekartofler og saltbagte kartofler
Unghane, tinderpork og coulotte
Sauce
Dessert
Brownie med nødder og chokolade serveres med vaniljeis, coullis og frugt
Eller
Bagt Chokoladekop ”fondant” med flydende midte.
Hertil Syltede ananas, knas og vaniljeis.
Pris pr. couvert
395,-
Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr
Menu
Forret
Himmelhavs tapastallerken
Bagt fisk med urtecreme, skinke med pesto og semidryed tomater
samt marineret rejer i basilikum
Hovedret
Timianstegt kalvefilet med forårsauté og bagt spidskål.
Hertil saltbagte kartofler samt peberglace
Dessert
Bagt Chokoladekop ”fondant” med flydende midte.
Hertil Syltede ananas, knas og vaniljeis.
Pris pr. couvert
395,-
Der er mulighed for tilkøb af Kaffe/the med kransekage – 59 kr. og Natmad – 85 kr
HIMMELHAVS SILO-ARRANGEMENT
Velkomstdrink
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage
Natmad
945,-
pr. person v/min. 15 personer
HIMMELHAVS KATTEGAT-ARRANGEMENT
Velkomstdrink et glas mousserende
3 retters menu udvalgt fra den aktuelle sæsonmenu
Husets vine/øl og vand under middagen
Kaffe med kransekage og chokolade samt 1 cognac/likør
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad
1.095,-
pr. person v/min. 15 personer
Menuforslag
Forretter
Rørt stenbiderrogn når de er bedst.
I glas med hjemmerørt rygeostcreme & rugbrødsjord, samt små salater
Bagt havkat med basilikum cruste.
Hertil nye løg og ærter serveret med skaldyrsskum samt friske urter
Chili/koriander gravad hellefisk.
Serveret med forårssalater og karse, hertil citroncreme
Vagtel i variation
Soufflé, lår og æg med sprøde salater samt toast og balsamicosirup
Hovedretter
Unghane når det er bedst.
Bryst og terrine i skøn symfoni med asparges serveret med hønsecreme og nye kartofler
Den gode okse i variation.
Mørbrad, bryst og pølse med masser af forårsgulerødder på 3 måder serveret med Sauce Mystery og nye kartofler
Majestæten i hopla.
Rosastegt krondyrfilet med rørt skank med urter. Hertil sommergrønt i hopla serveret med kraftig peber glace og nye kartofler
Det lille glade lam.
Filet, pølse og skank serveret med de bedste asparges i variation samt rødvinssauce og nye kartofler
Desserter
Køkkenchefens tur i det danske rabarberbed.
Syltede, bagt, creme, siffon og kys serveret med vanilleis
Gas med ananas.
Kage, creme, sirup, bagte og chips serveret med chokoladejord og sorbet
Himmelhavs jordbærdrøm.
Pebermarineret jordbær, panna cotta, kys og kiks samt vanilleis
Den store kage fra Skagen ”Gateau Marcel”.
Chokoladekage med appelsin touch og spåner samt vanilleis
Ekstra forret
– spørg for pris
Kaffe, the
35 kr. pr. person
Kaffe, the, kransekage, chokolade
59 kr. pr. person
Natmad
85 kr. pr. person
Drikkevarer
– efter forbrug:
Øl: 36 kr.
Vand: 29 kr.
Husets rød/hvidvin (pr. flaske): 225 kr.
Cava – velkomst (pr. flaske): 278 kr.
Cognac / likør (2 cl.): 39 kr.
Spiritus (pr. helflaske): 500 kr.
Mokai: 50 kr.
Mokai (3 stk.): 120 kr.




