Top

All Inclusive madkoncept i Himmelhav

SOMMER PÅ TOPPEN

Få en unik All Inclusive gourmetoplevelse lørdag den 6. august i Selskabsrestaurant Himmelhav.
På toppen af Kattegat Siloen forkæles du med en enestående udsigt ud over Kattegat mod øst og Frederikshavns skyline mod vest. Sammen med udsigten kan du nyde håndlavede snacks og en lækker velkomstdrink.
Efter velkomstdrinken har vi dækket op i restauranten, hvor vi serverer en lækker forret efterfulgt af chefkokkens overdådige fiske- og skaldyrsbuffet.
Til dessert serverer Himmelhavs chefkok den legendariske VM-banan.
Bestil bord nu til SOMMER PÅ TOPPEN med All Inclusive på et højt gastronomisk niveau.
I får en hel aften med forkælelse af alle sanser
Vi glæder os til at tage imod jer.

599,-

pr. person

SOMMER PÅ TOPPEN indeholder:

En gastronomisk oplevelse med kærlighed til kogekunst.

• Snacks og sprudlende velkomstdrink på Kattegat Siloens Roof-top terrasse. Din drink bliver serveret på forreste række til et spektakulært skue ud over Kattegat.
• Tallerken-serveret forret i restauranten
• Chefkokkens overdådige fiske- og skaldyrsbuffet med alt det bedste fra havet … og et par kødspecialiteter.
• Flemmings grillede VM-banan med Jamaica Rom-sirup og eksotisk salsa. Flemming deltog som kok på det danske grill-landshold da DK-teamet vandt guld i kategorien dessert på grill ved VM i Grill på Jamaica.
• Sommelierens vinbuffet med udvalgte hvide og røde vine fra Himmelhavs vinkælder – og som altid sørger Norhvin også for vine af den alkoholfri slags.
• Øl, sodavand, isvand og Himmelhavs økologiske saft ad libitum.
• Hjemmebagt brød med Petra’s olivenolie og hjemmepisket smør
• Aftenen toppes med konditorkokken Ditte’s søde lækkerier serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec, fx mørk Rom eller månedens likør.

Hvordan foregår det?

Vi byder velkommen kl. 18.30 - og vi siger på gensyn kl. 21.30.

Når du ankommer i Siloen, tager du elevatoren til restauranten på 9. etage. Vi tager imod dig i restaurantens foyer, og viser vej til vores unikke Roof-top terrasse (hvis vejret tillader det), hvor vi serverer snacks og velkomstdrinks.
Efter velkomstdrinken anviser vi dig et bord i restauranten.
Ved bordet serverer vi en forret kreeret af årstidens råvarer og hjemmebagt brød med Petra’s olivenolie og hjemmepisket smør.
Aftenen fortsætter med en gavmild fiske- og skaldyrsbuffet, hvor kærligheden til havet omkring os og kogekunst er i højsædet.
Til dessert serverer vores helt egen verdensmester i grilldessert – chefkok Flemming V. Jensen - en VM-guldvinder.
Sammen med maden byder vi på en særudgave af sommelierens vinbuffet, hvor vi har gravet dybt i vinkælderen.
Som afslutning serveres Dittes hjemmelavede romkugler med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec. Forlæng aftenen ... kl. 21.30 - 22.30 åbner vi drinksbaren. Køb og nyd din favoritdrink i restauranten eller på tagterrassen.

Restauranten

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav.

Med udsigt til himmel og hav, serverer vi mad så englene synger, imens gæsternes blik fanges af den stadige skibstrafik ind og ud af havnen.
Tag plads i vores smagfuldt indrettede restaurant.
- Og lad os sammen skabe en stemning, hvor I kan nyde vores kærlighed til kogekunst i det bedste selskab med familien, vennerne eller kollegerne.

Køkkenet

Vores mantra i køkkenet er kærlighed til kogekunst. Det skal gæsterne kunne smage ...

Verdensmester i grilldessert på Jamaica, tidligere deltager på kokkelandsholdet, medlem af Gordon Bleu Du Saint Esprit samt en baggrund fra flere danske toprestauranter - er blot nogle af køkkenchef Flemming V. Jensens kundskaber inden for kokkeverdenen. I 2013 var Flemming sammen med to andre kokke med i opløbet om at blive køkkenchef i det norske kongehus. Flemming har tidligere drevet Restaurant Vægteren i Frederikshavn sammen med sin tvillingebror, Allan Vinther Jensen. Han har desuden arbejdet hos stjernekokken Thomas Pasfall på Munkebo Kro på Fyn i 2004, da Munkebo Kro blev kåret som Årets Restaurant. I køkkenet sammen med Flemming har vi Himmelhavs kreative kok Ditte Bolander Mørk.
Ditte og Flemming har kørt parløb i køkkenet i mere end 10 år.

spisesteder frederikshavn
Det siger kunderne om os

fantastisk sted

det siger gæsterne

Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

Anne Wrængmose Winther

en helt perfekt dag

det siger gæsterne

Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

Emma Mølgaard Diernæs

det perfekte bryllup

det siger gæsterne

Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

Camilla Hovaldt Thomsen

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password