Top

Mad ud af huset til alle lejligheder

Tapas takeaway Frederikshavn

Er der en speciel anledning rundt om hjørnet eller trænger du til at friske hverdagens måltid op med nye smagsoplevelser? Og er du på udkig efter gode råvarer og delikatesser? Så er tapas takeaway løsningen for dig. Det eneste, du skal gøre er at nyde måltidet og selskabet.

Vi laver vores Luksus TAPAS Take-Away med Kærlighed til Kogekunst og årstidens råvarer – og med hjælp fra gode, lokale producenter og leverandører.

Vi glæder os til at lave TAKE-AWAY til jer.

Vi laver TAPAS Take-Away både til virksomheder og private. Vores eneste krav er, at I er minimum 10 personer – og at du bestiller min. 2 hverdage før afhentning.

Team Himmelhav

LUKSUS TAPAS-TALLERKEN

179,-

Pr. person. Minimum 10 personer

tapas i frederikshavn

Luksus TAPAS Take-Away til min. 10 personer.

Prøv vores lækre Luksus TAPAS Take-Away med specialiteter fra det salte og det søde køkken

Pris pr. person: 179,-

LUKSUS TAPAS Take-Away – En Luksus TAPAS-tallerken består af 7 små retter som vores kokke sammensætter af årstidens råvarer.

BEMÆRK! Menuen varierer fra måned til måned.

 

Det salte køkken:

  • Udvalgte fristelser fra havet (fx koldrøget laks, Himmelhavs rejesalat med håndpillede Launis-rejer eller vores signatur laksesalat) med hjemmelavet tilbehør
  • Køkkenchefens delikate postej eller paté med tilbehør
  • Kokkens favorit-anretninger med gris eller kalv – hertil fx hjemmerørte mayo’er og salater
  • Slagtermesterens spegepølser (fx chorizospegepølse, italiensk fermenteret spegepølse eller hvidløgsspegepølse) fra Emilievejs Slagterforretnings eget Pølsemageri med hjemmelavet tilbehør
  • Flemming fingernemme delikatesser (fx Himmelhavs sprøde BBQ-krydrede flæskesvær)

Kvalitetsoste med hjemmelavet tilbehør:

  • Udvalgte eksklusive oste fra Arla Unika-serien – eller hjemmerørte flødeoste, som vi serverer med håndlavet tilbehør – fx chutney, pesto eller smagfulde sirupper

Det søde køkken:

  • Konditorkokkens søde lækkerier som er umulige at modstå (fx Moisty Chokoladebund hertil vanilje-creme, nyplukkede jordbær og bagt jordbær-chokolade eller rabarberkage med hvid chokolade og pisket vanilje-cremefraiche)

 

  • Der medfølger brød, smør, dip og dyppelse

 

Vores Luksus TAPAS-tallerken udgør et helt måltid.

NB! Billedet viser et eksempel på en Luksus TAPAS Take-away.

Køkkenet

Vores mantra i køkkenet er kærlighed til kogekunst. Det skal gæsterne kunne smage ...

Verdensmester i grilldessert på Jamaica, tidligere deltager på kokkelandsholdet, medlem af Gordon Bleu Du Saint Esprit samt en baggrund fra flere danske toprestauranter - er blot nogle af køkkenchef Flemming V. Jensens kundskaber inden for kokkeverdenen. I 2013 var Flemming sammen med to andre kokke med i opløbet om at blive køkkenchef i det norske kongehus. Flemming har tidligere drevet Restaurant Vægteren i Frederikshavn sammen med sin tvillingebror, Allan Vinther Jensen. Han har desuden arbejdet hos stjernekokken Thomas Pasfall på Munkebo Kro på Fyn i 2004, da Munkebo Kro blev kåret som Årets Restaurant. I køkkenet sammen med Flemming har vi Himmelhavs kreative kok Ditte Bolander Mørk.
Ditte og Flemming har kørt parløb i køkkenet i mere end 10 år.

spisesteder frederikshavn

Mad ud af huset Frederikshavn

Hos Himmelhav tilbyder vi mad ud af huset i form af lækre delikatesser og velsmagende tallerkener, der bærer præg af gode råvarer og kærlighed til kogekunst.

Er du vild med tapas, er du kommet til det rette sted. I vores tapas take away er der kælet for detaljerne, så intet mangler. Vores tapas take away indeholder mange spændende smagsoplevelser inspireret af det spanske køkken sammensat med nordisk gastronomi. Menuen består derfor både af spanske og nordiske specialiteter i form af små, lækre anretninger.

Takeaway til 10 personer

Anretningerne er nøje udvalgt fra kokkens favoritter, hvorfor du kan være sikker på at få en velsmagende menu.  For at kunne sammensætte den bedste tapas til dig, tager vi dog kun imod bestillinger til minimum 10 personer.  

Tapas passer til enhver lejlighed uanset om familie eller venner kommer forbi til et nemt måltid en hverdag, eller der er større festlige arrangementer i vente til weekenden. Tapas som takeaway gør det nemmere for dig at byde dine gæster på et skønt måltid, hvor der er noget for enhver smag. 

Alle hverdage

Hos Himmelhav får du derfor den mest spændende tapas take away, Frederikshavn har at byde på, og har du brug for en passende og nøje afstemt rød- eller hvidvin dertil, har vi også den. Mangler du noget til den søde tand, er det også muligt at tilkøbe nogle af vores chokoladedesserter. 

Du kan bestille alle hverdage og finder det hele her på siden. Vi sørger for, at du har alt til selskabet. Velbekomme.

Bemærk! Vi skal have din bestilling min. 2 hverdage før afhentning.

Det siger kunderne om os

fantastisk sted

det siger gæsterne

Fantastisk sted... Vi har både holdt bryllup og barnedåb på Himmelhav... Har kun rosende ord til stedet, personalet samt maden. Super gode omgivelser. Stedet med stil.

Anne Wrængmose Winther

en helt perfekt dag

det siger gæsterne

Fantastisk sted og personale, især stor tak til Flemming og Nicklas for at gøre vores dag helt perfekt! Jeg ville med glæde holde endnu en fest i de fantastiske rammer, både med lokalerne og maden der sad spot on.

Emma Mølgaard Diernæs

det perfekte bryllup

det siger gæsterne

Sidste år i juni holdte vi bryllup og vi var MEGET tilfredse! Maden var lækker, serveret med stil. Gæsterne snakker stadig idag om brylluppet. Der var styr på hvor og hvornår, ingen forvirring. Det var bare HAMMER lækkert! Vi har intet negativt at sige, det kan klart anbefales!!!!

Camilla Hovaldt Thomsen

Vi har himmel og have som nabo

Find vej til Himmelhav

Du finder os i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password