Top
Nyd udsigten

Vores smukke lokaler

Selskabsrestaurant Himmelhav har to smukke lokaler - begge med en enestående udsigt Byens bedste udsigt, hvis vi selv skal sige det. Ønsker du at benytte begge lokaler til dit arrangement, er dette også muligt. Kontakt os for at høre nærmere.
Lokalerne beskrives her på siden og de pyntes altid smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.

Lokale #1

Restauranten

Restauranten hos Himmelhav er et lokale, som indbyder til fest og hygge. I den ene ende af lokalet er der en bar med mulighed for der tilhørende dansegulv. I den anden ende af lokalet, er der indrettet en hyggekrog, hvor man har mulighed for at nyde festen i ro og mag, evt. for en lille dansepause. Det perfekte selskabslokale for den lidt mindre fest.

Lokale #2

Panorama

Panorama er Himmelhavs festlokale. Dette smukke lokale på toppen af Kattegat silo indbyder til fest. Lokalet har panoramaudsigt over by og havn og er velegnet til store selskaber.
Hos Himmelhav – Kærlighed og Kogekunst, sætter vi en stor ære i at sætte rammerne for livets store begivenheder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores kokke bestræber sig på at forny og inspirere med hver eneste menu – så alle sanser tilfredsstilles. Vi står altid klar til at hjælpe jer med planlægningen af jeres næste fest.

Bjergtagende udsigt

Tagterrassen

Fra Himmelhavs tagterrasse på 10. etage får gæsterne en bjergtagende udsigt over byen, havnen og Kattegat. Tagterrassen kan bruges til velkomstdrink - eller enestående fotoshoots.

Rundtur i Himmelhavs selskabslokaler

Team Himmelhav

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os hvis du har spørgsmål ...

Vi byder jer velkommen på toppen af Frederikshavn i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo.

Kontakt os på mail: selskab@himmelhav.dk

eller ring til os på telefon: 24 67 80 99

0
You don't have permission to register

Reset Password