Testlejemål

Ring og få prisen
Til leje

8921

Property ID

100

Size

Description

Dejligt lyst kontorlejemål på 16 m² beliggende på 2. etage i KATTEGAT Kontorhotel i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. Lejemålet har en flot udsigt udover Frederikshavn by mod vest og havnen mod syd.

Kontoret kan indrettes med 1 eller 2 arbejdspladser.

Kontorpladsen er fuldt møbleret med 1 arbejdsplads (alternativt 2 arbejdspladser) og der er fri adgang til alle fordele som lejer hos FME og Kontorhotellets omfattende faciliteter:

✅ 0,- kr. i depositum
✅ Kun 1 måneds opsigelse
✅ Arbejdsplads med ergonomiske kontormøbler
✅ Lynhurtigt og ubegrænset internet
✅ Fri brug af Farveprinter/kopimaskine med papir
✅ Fri adgang til alle møde- og konferencelokaler
✅ Fælles lounge og tekøkken med opvaskemaskine
✅ Kaffeautomat med et udvalg af varme drikke
✅ Fri parkering og gæsteparkering
✅ Ladestandere til El- og hybidbiler
✅ El, vand og varme inkluderet i huslejen
✅ Rengøring og vedligehold inkl.
✅ Bemandet reception i Siloens foyer
✅ Indendørs cykelparkering
✅ ”Sammen mod madspil”-ordning for lejere
✅ Udstyr til videokonference
✅ Mulighed for leje af Flexlager palle-pladser
✅ Mulighed for ErhvervsService

 

Se flere fordele længere nede på siden.

Bliv en del af et innovativt kontormiljø, med andre dynamiske lejere i KATTEGAT Kontorhotel på 2. sal i Kattegat Silo. KATTEGAT Kontorhotel er indrettet med både enkeltmandskontorer og Open Office kontorpladser. Hele tanken bag KATTEGAT Kontorhotel er ”Rum til udvikling”. Udvikling af din virksomhed og dit netværk.

I Kattegat Siloen tilbyder vi erhvervslivet kontorlejemål og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

Der er adgang til fælles kantine på 9. etage samt til 8 møde- og konferencelokaler – heraf to mødelokaler i MAGASINET Kontorhotel.

I stueetagen er der fælles reception for Kattegat Siloens lejere, og samtidig får du GRATIS medlemskab i fitnesscentret FIT Club på etage 3A.

Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m² bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat siloen og Dokøen.

Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

Address

Address: Silovej 8, Frederikshavn, Denmark
  • Country: Denmark
  • Postal code / ZIP: 9900
Open on Google Maps

2. etage i Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Contact